Спорт развлечения хоби Красота и Здраве Авто-Мото За детето Туризъм-Хотели За бизнеса Обзавеждане за дома
Техника Курсове-Уроци Подаръци Оказион Козметика Бижута Часовници

АНТИЦЕЛУЛИТЕН МАСАЖ С ВЕНДУЗИ - ЗА ПЕРФЕКТНА ФИГУРА ОТ МЦ "ЛОЗЕНЕЦ МЕД"!

Цена: 9.00 лв ИЗТЕКЛА
Стойност: 25.00лв
Отстъпка: 64%
Спестяваш: 16.00лв
Офертата е изтекла
??? купени ваучера

Условия за ползване:

1.  След заявяване на ваучера е необходимо в рамките на три дни да заплатите неговата себестойност, по избрания от Вас метод за разплащане!
 
2. Ваучера важи за Лечебен ръчен антицелулитен масаж с вендузи - продължителност 30 минути;
 
3. Резервация на час на тел: 0883 603 080;
 
4. Записването на час става максимум 5 дни преди изтичане на срока на валидност на ваучера;    
 
5.  Ако e направена резервация за използване на ваучера, но лицето не се яви  в уговорената дата и час, ваучерът става невалиден и заплатената сума се губи.
 
6.  Отлагането на предварително резервиран час е възможно, 24 часа преди направената резервация. В противен случай ваучерът става невалиден и заплатената сума се губи.
 
7.  Един човек може да закупи неограничен брой ваучери;
 
8.  Срок за предявяване на ваучерите: 13.06.2013 - 13.07.2013г.
 
9. Задължително е представянето на разпечатан ваучер при посещение.

Адрес и контакт:

София, кв. Лозенец, ул. Милин камък 32

Мобилен: 0883 603 080

Работно време:
Понеделник - Неделя:
10:00 - 21:00 часа
групово пазаруване- 64% отстъпка за лечебен, ръчен антицелулитен масаж с вендузи от МЦ Лозенец Мед София групово пазаруване- 64% отстъпка за лечебен, ръчен антицелулитен масаж с вендузи от МЦ Лозенец Мед София групово пазаруване- 64% отстъпка за лечебен, ръчен антицелулитен масаж с вендузи от МЦ Лозенец Мед СофияПОДГОТВЕТЕ СЕ ЗА ЛЯТОТО! ПРЕМАХНЕТЕ ЦЕЛУЛИТА! ИЗВАЙТЕ ТЯЛОТО СИ!

Погрижете се за тялото си с уникалната оферта на МЦ "Лозенец Мед"! Подарете си здраве и стегната фигура с перфектни извивки и без целулит!
 
Офертата включва:
  • Лечебен ръчен антицелулитен масаж с вендузи.
Продължителност на масажа - 30 мин.
 
В основата на действието на вендузния масаж лежи рефлекторния метод, основан на възникването на хиперемия, дразнене на кожните рецептори от създадения във вендузата вакуум. Под влияние на вендузния масаж се подобрява периферната циркулация на кръвта, лимфата, между тъканната течност. Отстранява се появяването на застой, усилва се обмяната на веществата и кожното дишане в масажираните участъци на тялото. Кожата става еластична, повишава се съпротивлението й към температурни и механични фактори, подобрява се съкратителната функция на мускулите, повишават се техния тонус и еластичност.
 
При въздействието на вакуум - терапията се извършва отделяне на екстракта на мастните и потните жлези. В неговия състав влизат, освен соли, ацетон, жлъчни киселини, които в определени концентрации са токсични за организма. 
 
Извайте тялото си с офертата на Медицински център "ЛОЗЕНЕЦ МЕД"!

Категория: Красота и Здраве

Град: София
бyтoн зa caйт

Информация за МЦ Лозенец Мед - „Медитас“ ЕООД

В Медицински център Лозенец Мед ще получите професионални масажи извършвани от дипломирани магистри по кинезитерапия. С всеки масаж получавате и безплатна консултация и съвети как да те отървете от нежеланата болка в опорнодвигателния апарат. Подарете си здраве! Ние Ви гарантираме високо качество на предлаганиге услуги и пълна релаксация на тялото и душата в приятна обстановка с подходяща музика.

Все още няма добавени коментари.