Спорт развлечения хоби Красота и Здраве Авто-Мото За детето Туризъм-Хотели За бизнеса Обзавеждане за дома
Техника Курсове-Уроци Подаръци Оказион Козметика Бижута Часовници

60 МИНУТИ СПА РЕЛАКС! ЦЯЛОСТЕН АРОМАМАСАЖ С КАНЕЛА ОТ ЛОЗЕНЕЦ МЕД!

Цена: 11.99 лв ИЗТЕКЛА
Стойност: 35.00лв
Отстъпка: 66%
Спестяваш: 23.01лв
Офертата е изтекла
??? купени ваучера

Условия за ползване:

1.  След заявяване на ваучера е необходимо в рамките на три дни да заплатите неговата себестойност, по избрания от Вас метод за разплащане!
 
2. Ваучера важи за 60 минутен масаж на цяло тяло с ароматно масло от канела.
 
3. Резервация на час на тел: 0883 603 080.
 
4. Записването на час става максимум 5 дни преди изтичане на срока на валидност на ваучера.   
 
5.  Ако e направена резервация за използване на ваучера, но лицето не се яви  в уговорената дата и час, ваучерът става невалиден и заплатената сума се губи.
 
6.  Отлагането на предварително резервиран час е възможно, 24 часа преди направената резервация. В противен случай ваучерът става невалиден и заплатената сума се губи.
 
7.  Един човек може да закупи неограничен брой ваучери.
 
8.  Срок за предявяване на ваучерите: 31.05.2013 - 31.06.2013г.
 
9. Задължително е представянето на разпечатан ваучер при посещение.

Адрес и контакт:

София, кв. Лозенец, ул. Милин камък 32

Мобилен: 0883 603 080

Работно време:
Понеделник - Неделя:
10:00 - 21:00 часа
групово пазаруване- 66% отстъпка за 60 минутен масаж на цяло тяло с ароматно масло от канела от Медицински център Лозенец Мед, София групово пазаруване- 66% отстъпка за 60 минутен масаж на цяло тяло с ароматно масло от канела от Медицински център Лозенец Мед, СофияОТПУСНЕТЕ СЕ И СЕ ПОГРИЖЕТЕ ЗА ВАШЕТО ЗДРАВЕ И КРАСОТА!

Арома масажът или както често популярно се нарича ароматерапията е древно лечебно изкуство, което въздейства не само на физическо, но и на енергийно ниво. Той премахва сякаш с магическа пръчка негативните въздействия на околния свят. Арoма масажът използва естествени етерични масла за медицински и козметични цели, а също и за въздействие върху психологичните състояния. Ароматите помагат за запазване на жизнената енергия на организма и повишаване на тонуса, като повлияват кръвообращението и успокояват сетивата.
 
Офертата включва: 
  • 60 минутен масаж на цяло тяло с ароматно масло от канела
Умората, напрежението, ежедневния стрес, натоварения работен график и битовите грижи отслабват възстановителните и защитни сили на организма и го предразполагат към заболявания и повишена чувствителност.Чрез арома масажа въвеждането на етеричните масла в организма се извършва през кожата, чрез определени масажни похвати. Етеричните масла имат ухание и притежават уникалната способност да проникват през кожата. Това им свойство, съчетано с антисептичните, тонизиращи, психотерапевтични и други специфични свойства на маслата ги прави неоценими помощници в борбата срещу неразположенията и болестните състояния.

Категория: Красота и Здраве

Град: София
бyтoн зa caйт

Информация за МЦ Лозенец Мед - „Медитас“ ЕООД

В Медицински център Лозенец Мед ще получите професионални масажи извършвани от дипломирани магистри по кинезитерапия. С всеки масаж получавате и безплатна консултация и съвети как да те отървете от нежеланата болка в опорнодвигателния апарат. Подарете си здраве! Ние Ви гарантираме високо качество на предлаганиге услуги и пълна релаксация на тялото и душата в приятна обстановка с подходяща музика.

Все още няма добавени коментари.