Спорт развлечения хоби Красота и Здраве Авто-Мото За детето Туризъм-Хотели За бизнеса Обзавеждане за дома
Техника Курсове-Уроци Подаръци Оказион Козметика Бижута Часовници

60 МИНУТЕН РЕЛАКС! ЦЯЛОСТЕН СПА МАСАЖ С АЛОЕ ВЕРА!

Цена: 10.90 лв ИЗТЕКЛА
Стойност: 35.00лв
Отстъпка: 69%
Спестяваш: 24.10лв
Офертата е изтекла
??? купени ваучера

Условия за ползване:

1.  След заявяване на ваучера е необходимо в рамките на три дни да заплатите неговата себестойност, по избрания от Вас метод за разплащане!
 
2. Ваучера важи за  Релаксиращ масаж на цяло тяло с алое вера.
 
3. Резервация на час на тел: 0884 455 680.
   
4.  Ако e направена резервация за използване на ваучера, но лицето не се яви  в уговорената дата и час, ваучерът става невалиден и заплатената сума се губи.
 
5.  Отлагането на предварително резервиран час е възможно, не повече от един път – един ден преди направената резервация. 
 
6.  Един човек може да закупи неограничен брой ваучери.
 
7.  Задължително е представянето на разпечатан ваучер при посещение.
 
8.  Срок за предявяване на ваучерите: 14.06.- 31.07.2013г.

Адрес и контакт:

София, ул. Стрешер 7, партер

Мобилен: 0884 455 680

Работно време:
Понеделник - Неделя:
9:00 - 21:00 часа
групово пазаруване- 69% отстъпка за релаксиращ масаж на цяло тяло с алое вера от салон за красота The golden hands, София групово пазаруване- 69% отстъпка за релаксиращ масаж на цяло тяло с алое вера от салон за красота The golden hands, София групово пазаруване- 69% отстъпка за релаксиращ масаж на цяло тяло с алое вера от салон за красота The golden hands, СофияЗДРАВЕ И МЛАДОСТ ЗА ВАШЕТО ТЯЛО ОТ САЛОН ЗА КРАСОТА THE GOLDEN HANDS!

Релаксиращия масаж е подходяш при умора, физическо и психическо претоварване. Той успокоява и тонизира мускулите, подпомага движението на кръвта, стимулира лимфния поток и прави съединителната тъкан на ставите по-еластична. Укрепва общото физическо състояние.
 
Офертата включва:
  • Релаксиращ масаж на цяло тяло с алое вера
Продължителност - 60 минути
 
Историята на Алое Вера е уникална и започва още в древни времена. В използването на това изключително лечебно растение е натрупан хилядолетен опит по всички континенти. Доказано е благоприятното му влияние върху десетки проблеми и нарушения в организма.
 
Алое Вера е мощен антиоксидант. То спомага за пречистването на организма от вредните токсини. Подпомага развитието на нови клетки, подобрява функционирането на тъканите и помага при заздравяването на рани. Притежава антибиотични, антимикотични и противовъзпалителни свойства, спомага за детоксикацията на организма. 
 
Защитата и възстановяването на кожата нямат по-добър съюзник от алое вера. То прониква седем пъти по-дълбоко в кожата от водата и я подхранва и предпазва от дехидратация. Овлажнява кожата и я защитава от слънце, вятър и бактериални инфекции, запазва я мека и нежна.

Категория: Красота и Здраве

Град: София
бyтoн зa caйт

Информация за Салон за красота The Golden Hands

Салон за красота The golden hands се стреми да създаде приятна атмосфера за своите клиенти и гости, които да могат да се насладят на най-модерните методи на работа и качествени професионални продукти в областта на масажите и грижите за красота и здравето на тялото.

Все още няма добавени коментари.