Спорт развлечения хоби Красота и Здраве Авто-Мото За детето Туризъм-Хотели За бизнеса Обзавеждане за дома
Техника Курсове-Уроци Подаръци Оказион Козметика Бижута Часовници

3D Здравна диагностика с Биорезонанс на всички органи!

Цена: 49.00 лв ИЗТЕКЛА
Стойност: 70.00лв
Отстъпка: 30%
Спестяваш: 21.00лв
Офертата е изтекла
??? купени ваучера

Условия за ползване:

1. След заявяване на ваучера е необходимо в рамките на три дни да заплатите неговата себестойност, по избрания от Вас метод за разплащане!
 
2. Ваучера важи за 3D Здравна диагностика с БИОРЕЗОНАНС на всички органи.
    
3. Всеки може да закупи неограничен брой ваучери за себе си или за подарък.
    
4. Необходимо е предварително записване на час на тел.: 0882 44 12 45 или 0889 14 10 52
    
5. Задължително е при посещение трябва да предоставите разпечатан вашия ваучер или номера на ваучера и неговия код.
    
6. За допълнителни въпроси можете да се обръщате към доставчика на услугата.
    
7. Ваучерът е задължително условие за поръчка на продукта на тази цена.
 
8. Закупения ваучер на може да бъде анулиран или използван повторно.
 
9. Продължителност на процедурата: около 60 минути
 
10. Всички условия на Gepi.bg 
 
11. Ваучерите са валидни до: 20.03.2014 г.

Адрес и контакт:

София, Централни хали, партер, щанд G34

Мобилен: 0882 441 245, 0889 14 10 52
E-mail: auracenterlotus@abv.bg
Уеб сайт: http://www.auracameralotus.com/index.html

Работно време:
всеки ден:
от 9:00 ч. до 20:00 ч.
групово пазаруване- 30% отстъпка за 3D Здравна диагностика с биорезонанс на всички органи от Аура център Лотос, София групово пазаруване- 30% отстъпка за 3D Здравна диагностика с биорезонанс на всички органи от Аура център Лотос, София групово пазаруване- 30% отстъпка за 3D Здравна диагностика с биорезонанс на всички органи от Аура център Лотос, СофияИзпреварете болестите и ги предотвратете в Аура център ”Лотос”!

Профилактичният преглед при Личния лекар си е доста повърхностен - да не се лъжем! Ако искате да знаете как функционират органите Ви, за да ИЗПРЕВАРИТЕ болестите и да ги предотвратите -  доверете се на БИОРЕЗОНАНС Диагностиката на здравословното състояние на всички органи в Аура център "ЛОТОС"! Технологията е с награда на Международния технически панаир!
 
Офертата включва: 
  • 3D Здравна диагностика с БИОРЕЗОНАНС на всички органи за 49,00 лв.
Биорезонансният апарат е модерен, високотехнологичен апарат за диагностика и лечение. Разработен е от екип от учени от различни страни и отговаря на всички изисквания, дефинирани за устройства за компютърна диагностика.  Уникалният апарат може да улови чрез сензори биоенергията на всяка клетка, а после да анализира и визуализира функционирането на органите с 96 % точност! 
 
С какво се различава БИОРЕЗОНАНС диагностиката от Квантовия анализатор (БИОСКЕНЕР)?
БИОРЕЗОНАНС е изключително точна диагностика, която показва Вашето състояние: дали то е хронично, генетично обусловено, кога е настъпило и, НАЙ-ВАЖНОТО, в какъв етап на развитие е към момента на диагностициране. 
 
БИОРЕЗОНАНС апаратът се отнася към съвършено нов клас апарати, наречени „умни машини”. Какво е това?
В резултат на многобройни изследвания в областта на енергоинформатиката е създадена принципно нова апаратура, способна да разруши бариерата между съзнателно и подсъзнателно. Медицината е тази сфера на дейност, за която това има особено значение. Това е нова възможност за диагностика, която се различава от ултразвуковите изследвания и компютърни томографии, един незаменим инструмент в масовата профилактика и превенция на здравето на населението.
Теоретичните и експериментални работи, които са направили възможно конструирането и създаването на биорезонансния апарат, са започнали още в началото на 19 век от инженерния гений на електрониката Никола Тесла. Методът позволява да се оцени биоенергийното състояние на всеки човешки органи ПООТДЕЛНО. Резултатите от изследванията се визуализират чрез топография на поразения участък или под формата на графични характеристики, даващи възможност да се анализират увреждания в тъканите на органите и следователно по-точно да се установи не само типа увреждане /възпаление или нарушение/, но и да се уточни диагнозата. Изследването се провежда чрез резонансно усилване на излъчванията от изследвания орган и снемане на показатели БЕЗ ОСЪЩЕСТВЯВАНЕ НА КОНТАКТ, а само чрез тригерни сензори (датчици).
 
Работата с биорезонансната апаратура e безопасна, а всички тестове за моментното състояние на здравето на човека са НАПЪЛНО БЕЗВРЕДНИ, безконтактни, няма облъчване и болка.
 
Диагностиката продължава около час, час и половина и спестява не само време и средства, но също и понякога болезнените манипулации, които се налагат при използването на някои други методи на диагностика. Изследването дава информация за здравния статус, лабораторни показатели за наличие на болестотворни агенти в организма, определя патологичния процес още в началния му стадий на развитие, т.е. когато заболяването е започнало, но клинични проявления на болестта все още няма.
 
БИОРЕЗОНАНС ДИАГНОСТИКАТА:
  • Изследва: Дихателна система, сърдечно-съдова система, храносмилателна система, пикочо-отделителна система, полова система, нервна система, ендокринна система, опорно-двигателен апарат, кръвоносна система, имунна система, зрителен, слухов, говорен апарат, предразположеност към алергии, наличие в организма на бактериалнни патогенни вируси, бактерии, паразити, гъбички, хламиди, стафилококи, стрептококи, ламбилии, трихомони, глисти, хеликобактер и др.
  • Диагностицира: Белодробни заболявания, стомашно-чревни заболявания, дисбактериози на храносмилателния тракт, заболявания на бъбреците, пикочните пътища, чернодробни заболявания, жлъчни заболявания, кожни болести – дерматити, алергии, заболявания на щитовидната жлеза, болести на панкреаса, обменни заболявания, онкологични заболявания, гинекологични заболявания, туморни заболявания, костни, костно-ставни заболявания, ревматоидни заболявания, остеопороза и др.
Заплащането на промоционалните ваучери, се осъществява единствено през сайта Gepi.bg! В случай, че ви предложат да платите промоционалната цена на място, моля уведомете ни ТУК или на телефон 089 22 33 888!

Категория: Красота и Здраве

Град: София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Стара Загора, Благоевград, Сандански, Русе, Плевен, Хасково, Перник, Пазарджик, Враца, Сливен, Габрово, Добрич, Шумен
бyтoн зa caйт

Информация за Аура център Лотос

Аура център „ЛОТОС” отразява нарастващия интерес на хората към себепознание и усъвършенстване. За това специалистите в центъра предлагат услуги, които позволяват на всеки да открие тайните на своя вътрешен свят.
 
Днес науката и технологиите са толкова развити, че човек знае за Вселената почти всичко, като изучава действието на физични и химични закони още от дете. Самопознанието за себе си все още остава заключено. Да опознаеш външния свят е по-лесно, отколкото себе си, защото него ние гледаме отстрани, а себе си - не можем. Гледаме се в огледалото и виждаме как изглеждаме, но не можем да се погледнем изцяло отстрани така, както ни виждат другите. И се получава така, че другите ни познават по-добре, отколкото ние самите.

Все още няма добавени коментари.