Спорт развлечения хоби Красота и Здраве Авто-Мото За детето Туризъм-Хотели За бизнеса Обзавеждане за дома
Техника Курсове-Уроци Подаръци Оказион Козметика Бижута Часовници

12 тренировки по Карате от Карате клуб Ронин 11!

Цена: 25.00 лв ИЗТЕКЛА
Стойност: 50.00лв
Отстъпка: 50%
Спестяваш: 25.00лв
Офертата е изтекла
??? купени ваучера

Условия за ползване:

1. След заявяване на ваучера е необходимо в рамките на три дни да заплатите неговата себестойност, по избрания от Вас метод за разплащане!
 
2. Един ваучер важи за: 12 тренировки по Карате в рамките на един месец.
 
3. След закупуване на ваучера е необходимо да се свържете със своя инструктор Симеон Иванов на тел.0897 329 086, за уточните Вашия график за тренировки.
 
4. За да се възползвате от услугата е необходимо при започване на тренировки да предоставите разпечатан Вашия ваучер или да го предоставите предварително на e-mail: monikan5@yahoo.com 
 
5. Всеки клиент има право да закупи неограничен брой ваучери, но един човек може да се възползва само от един ваучер.
 
6. Място на провеждане на тренировките - зала Широ дожо - гр.София, ул. 20-ти април 13, Руски паметник.
 
7. График за провеждане на тренировките: вторник и четвъртък от 18.15 часа, петък от 19.00 часа
 
8. Долна възрастова граница - 6 години
 
9. Валидност на ваучерите 01.03.2014 г.
 
10. След изтичане на срока на валидност на ваучерите, в срок от 30 дни можете да се възползвате от промотираната услуга, като доплатите на място до реалната и цена.
 
11. За допълнителни въпроси, свързани със сделката, моля, обръщайте се към доставчика на услугата.
 
12. Всички общи условия на Gepi.bg.

Адрес и контакт:

София, ул. 20-ти април 13, Руски паметник

Мобилен: 0897 329 086
E-mail: monikan5@yahoo.com
Уеб сайт: http://www.ronin11.com/

Работно време:
Понеделник - Петък:
от 9.00 до 20.00 часа
групово пазаруване- 50% отстъпка за 12 тренировки по Карате от Карате клуб Ронин 11, София групово пазаруване- 50% отстъпка за 12 тренировки по Карате от Карате клуб Ронин 11, София групово пазаруване- 50% отстъпка за 12 тренировки по Карате от Карате клуб Ронин 11, СофияПреобразете себи си с Карате в новооткритата зала Широ дожо на Карате клуб Ронин 11!

Карате е Японско бойно изкуство, което се е зародило в миналото с цел самозащита. В наши дни Карате означава много повече. Освен бойно изкуство, то е също така и спорт, както и отлична психическа и физическа подготовка на практикуващите го. Карате означава координация, контрол на движенията, точност, баланс, концентрация, наблюдателност, мислене, реакция, самостоятелност, увереност и дисциплина.
 
Офертата включва:
  • 12 тренировки по Карате в рамките на един месец в новооткритата зала на Клуб "Ронин" - Широ дожо (Бяло училище) на специална промоционална цена с 50 % отстъпка.
Място на провеждане на тренировките: новооткритата зала Широ дожо в центъра на София (ул. 20-ти април 13, Руски паметник). 
 
Инструктор: Симеон Иванов - II дан Шотокан.
 
График за провеждане на тренировките:
  • вторник и четвъртък от 18.15 часа
  • петък от 19.00 часа
Долна възрастова граница - 6 години
 
Карате е подходящо да се практикува във всички възрасти. В тренировките се развиват: мускулите на цялото тяло, координация, контрол на движенията, точност, баланс, концентрация, наблюдателност, мислене, реакция, самостоятелност, увереност, дисциплина. 
 
Карате е чудесен начин за двигателна активност. Темпото е бързо и интензивно. Мускулите, които се използват най-много, са тези на хълбоците, корема и бедрата, но същевременно се натоварва и цялото тяло. 
 
Тренировките по Карате са разделени на няколко части: загряване на мускулатурата и концентрация, изучаване на позиции, движения с крака и ръце, съвместни упражнения с един или повече участници в тренировката, упражнения за борба с въображаем противник, забавни игри. 
 
Тренировките по Карате са прекрасен начин да намерите нови приятели, да посещавате различни места и да се срещате с интересни личности от всички краища на света.
 
Заплащането на промоционалните ваучери, се осъществява единствено през сайта Gepi.bg! В случай, че ви предложат да платите промоционалната цена на място, моля уведомете ни ТУК или на телефон 089 22 33 888!

Категория: Спорт

Град: София, Перник
бyтoн зa caйт

Информация за Карате клуб РОНИН 11

Карате клуб "Ронин 11" е създаден на 16.06.2002 г. в гр.София. От септември същата година започва занимания в два стила Карате, както и Кикбокс. До края на 2002 г. КК"Ронин 11" става член на Българска Национална Федерация Карате и Българска Федерация Кикбокс. 
 
Карате клуб "Ронин 11" е възпитал повече от 200 бойци, които и до сега защитават достойно името на клуба. КК "Ронин 11" дейно взима участие в организирането на почти всички форуми и турнири по бойни изкуства в България. Залата на КК "Ронин 11" в 120 ОУ "Г.С.Ръковски" - София е традиционен домакин на изпитите за черен пояс на БНФК, на лагерите на националните отбори по Карате, както и на семинарите за повишаване на квалификациите на съдии, треньори и състезатели.
 
Към настоящия момент КК"Ронин 11" провежда занимания по Карате в шест зали на територията на София в стилове Годжу-рю и Шотокан. Вадещи инструктори са Илиян Мечков, Симеон Иванов, Белла Станева и Лъчезар Цветков.

Все още няма добавени коментари.