Спорт развлечения хоби Красота и Здраве Авто-Мото За детето Туризъм-Хотели За бизнеса Обзавеждане за дома
Техника Курсове-Уроци Подаръци Оказион Козметика Бижута Часовници

1000 броя визитки! Печат, дизайн и доставка за София!

Цена: 25.00 лв ИЗТЕКЛА
Стойност: 100.00лв
Отстъпка: 75%
Спестяваш: 75.00лв
Офертата е изтекла
??? купени ваучера
остават още 48 ваучера

Условия за ползване:

1. След заявяване на ваучера е необходимо в рамките на три дни да заплатите неговата себестойност, по избрания от Вас метод за разплащане!
 
2. Един ваучер важи за: Изработка на проект + печат + безплатна доставка в рамките на гр. София на пълноцветни едностранни визитки, отпечатани на хартия 300гр. мат.  - 1000 или 2000 бр.(според платения вариянт на офертата)
 
3. След закупване на ваучер, моля изпратете номера и секретния код на Вашия ваучер, заедно с трите ви имена, телефон за връзка и адрес за доставка на мейл jovani_print@abv.bg.
 
4. Допълнителна информация свързана с параметрите на файловете за печат, в случай, че желаете да ни предоставите Ваш дизайн можете да получите на телефон 0897 911 116 (Ивайло Владимиров).
 
5. Един човек може да закупи неограничен брой ваучери. 
 
6. В цената на ваучерите е включена доставка в рамките на гр. София. Доставката извън гр. София се извършва с куриерска фирма Еконт, а цената на доставката е за сметка на клиента.
 
7. По желание на клиента флаерите могат да бъдат получени и на място в офиса на търговеца на адрес: гр. София, ул. Кукуш №1 (след уговаряне на час по телефона).
 
8. Срок на изработка на проектите за дизайн - два работни дни, след отчитане на ваучерите в системата на сайта и предоставяне на необходимата информация от клиента.
 
9. Срок на изработка на флаерите - 10 работни дни след одобрение на проекта.
 
10. Валидност на ваучерите до 15.10.2014 г.
 
11. След изтичане на срока на валидност на ваучерите, можете да ги използвате само след като доплатите до реалната стойност на офертата.
 
12. Всички общи условия на Gepi.bg.

Адрес и контакт:

София, улица „Кукуш“ 1

Мобилен: 0897 911 116
E-mail: jovani_print@abv.bg

Работно време:
понеделник - петък:
9:00 - 17:30 часа
Пълноцветен едностранен печат на визитки + безплатен дизайн и безплатна доставка за гр.София Пълноцветен едностранен печат на визитки + безплатен дизайн и безплатна доставка за гр.София Пълноцветен едностранен печат на визитки + безплатен дизайн и безплатна доставка за гр.СофияПървото впечатление винаги е важно!

Бизнес картички, визитни картички или просто визитки, както и да ги наричаме те са онзи малък, но изключително важен детайл, който е част от Вашето представяне пред колеги, клиенти или бизнес парньори! Вашата визитка може да остави специално впечатление или да Ви изпрати в някое прашно чекмедже, днешната оферта на Джованипринт Ви дава възможност с лекота да постигнете първото и то на промоционална цена. 
 
Ваучерът включва:
  • Изработка на проект + печат + безплатна доставка в рамките на гр. София на пълноцветни едностранни визитки, отпечатани на хартия 300гр. мат. 
Офертата се предлага в следните вариянти:
  • Вариянт 1 - 1000 бр. визитки за 25лв. вместо 100лв.
  • Вариянт 2 - 2000 бр. визитки за 40лв. вместо 140лв.
Ако имате готов проект на Вашия флаер, може да ни го изпратите! Изискване за файла: Tif, JPEG, PDF CMYK, 300dpi!
 
Заплащането на промоционалните ваучери, се осъществява единствено през сайта Gepi.bg! В случай, че ви предложат да платите промоционалната цена на място, моля уведомете ни ТУК или на телефон 089 22 33 888!
 
Реклама