Хороскоп за 01.09-07.09 2014 г.

Хороскоп за 01.09-07.09 2014 2014 г.

Овен (21.03–20.04)

Овни, през тази седмица ще се наложи да се справяте със сериозни дела на работното Ви място или в бизнеса. Не оставяйте нищо недовършено и дръжте всичко под контрол.

Ако решенията зависят от Вас – отстоявайте ги твърдо и не се колебайте! В края на седмицата резултатите Ви ще са повече от добри, така че, действайте смело!

Здраве и енергиен баланс в добри параметри.

Телец (21.04-21.05)

Телци, тази седмица ще бъде доста интензивна за Вас и ще бъдете поставени на проба от колеги или шефове. Бъдете концентрирани и бързи в работата си.

За родените през втората декада ще е добре да помислят за промени в личният си живот и създаване на баланси.

Здраве и пари в добри параметри.

Близнаци (22.05–21.06)

Близнаци, тази седмица е желателно да обърнете внимание на приятели, които от дълго време са до Вас. Вслушайте се в съветите на близки до Вас хора.

Бъдете в очакване на интересно предложение, обмислете го, но – звездите – така или иначе са на Ваша страна. Все пак, риска ще си заслужава.

Обърнете особено внимание на краката си. Възможно е да се обадят стари болежки.

Като цяло – здраве, пари и любов в добри параметри.

Рак (22.06–23.07)

Раци, тази седмица ще бъдете обект на особено внимание или ухажване. Красотата и положителните емоции ще са част от Вашето ежедневие. Взимайте с пълни шепи, тази седмица е специална за Вас!

Независимо от възможното емоционално опиянение, стойте здраво на земята за да не изпуснете събитие, което би променило живота Ви в положителен аспект.

Здравето и парите Ви ще са в добри параметри, а Любовта, (ах, тази Любов!) – дръжте я здраво!

Лъв (24.07-23.08)

Лъвове, тази седмица е желателно да бъдете по-благосклонни към обикалящият Ви свят и да проявите повече разум и съчувствие!
Настоящите дни ще са неподходящи за финансови вложения и нови начинания.

Любовните Ви отношения са в добри параметри, така, че ги поддържайте по възможно най-добрия начин.

Здраве в добри параметри.

Дева (24.08-23.09)

Деви, тази седмица ще е добре да се вземете в ръце и да се опитате да се справите сами със създалата се ситуация. Този път пословичната Ви педантичност няма да Ви помогне.

Постарайте се да оправите също така емоционалните си и лични отношения, които са в чувствителен спад.

Здраве в добри параметри, финанси – в лек спад.

Везни (24.09-23.10)

Везни, колкото и да претегляте нещата, това което трябва да се случи – ще се случи, без да търсите варианти за скорошното разрешаване на проблемите. Успокойте се и вървете напред.

Възможни са в настоящата седмица емоционални сривове, но ако бъде възможно – оправете нещата. Ако пък не – живота продължава.

Здраве и енергиен баланс в положителен аспект.

Скорпион (24.10-22.11)

Да, Скорпиони! Със сигурност се възхищавате на проницателния си ум и използването му с лекота, но си отваряйте добре очите, защото сте на път да влезнете в капан с усмивка и нищо неподозиращи!

Предстоят Ви леки промени в житейски аспект, които ще почувствате към края на седмицата. Бъдете силни и контролирайте ситуацията.

Здраве и любов в добри параметри.

Стрелец (23.11-21.12)

Стрелци, тази седмица идват добри промени, които Вие сами подготвяхте и обмисляхте внимателно. Именно за това, ще се радвате на чудесните шансове и с подобна лекота ще се възползвате от всички активи!

В емоционален аспект изпитвате лека несигурност, но не налагайте толкова силен контрол и доминантност и ще видите колко лесно ще върви всичко.

Здраве, пари и работа в добри параметри.

Козирог (22.12-20.01)

Козирози, тази седмица ще Ви бъде дадено от всичко достатъчно!

Желанието с което сте чакали и работили върху това, което сте искали да се случи е повече от показателно! Сега остава само да знаете как да съхраните всичко това.

Здраве, любов, пари и работа в добри параметри.

Водолей (22.01-19.02)

Тази седмица не преливайте от пусто в празно, а си набавете информация за начинанията, които искате да започнете. Важни събития от тази седмица ще очертаят бъдещите Ви занимания, така, че – действайте.

Емоционалните Ви отношения са във възход и това може само да Ви радва.

Здраве и енергиен баланс в добри параметри.

Риби (20.02-20.03)

Тази седмица за Вас, Риби, ще е седмица на дълбок размисъл върху прибързаните решения, които сте взели. Не би трябвало да се мислите, че късмета Ви е изоставил, просто – не винаги плуването по течението е най-доброто нещо.

Не се отчайвайте, все още имате време да вземете нещата в свои ръце, за това – действайте.

Здраве и енергиен баланс в добри параметри, любов – в спад.

Хороскопа е изготвен от Даниела Герасимова

http://5thelement.magicmind-bg.com/

Коментари

Все още няма добавени коментари. Ти можеш да напишеш първия!

Трябва да сте влезнали в системата, за да оставяте коментари към офертите