Спорт развлечения хоби Красота и Здраве Авто-Мото За детето Туризъм-Хотели За бизнеса Обзавеждане за дома
Техника Курсове-Уроци Подаръци Оказион Козметика Бижута Часовници

ЖИВЕЙТЕ ПО-СПОКОЙНО!ВЕЧЕ НЯМА ДА ВИ Е СТРАХ ОТ КУЧЕТА!

Цена: 23.99 лв ИЗТЕКЛА
Стойност: 49.95лв
Отстъпка: 52%
Спестяваш: 25.96лв
Офертата е изтекла
??? купени ваучера

Условия за ползване:

1. Валидност на ваучера 24.07 - 24.08.2012г.

2. Един човек може да закупи неограничен брой ваучери 
 
3. Доставка с фирма Тип Топ Куриер АД -цена на доставката за София до 3,40лв, цена на доставката за страната 6,36лв.
 
4. След закупване на ваучер, моля изпратете номера и секретния код на Вашия ваучер с адреса за доставка на мейл office@promostoka.com

Адрес и контакт:

София, улица Перник 109

Мобилен: 0894 304 990
E-mail: office@promostoka.com
Уеб сайт: http:// http://promostoka.com/

Работно време:
Понеделник до Петък от 9:00 до 19:00
ЖИВЕЙТЕ ПО-СПОКОЙНО!ВЕЧЕ НЯМА ДА ВИ Е СТРАХ ОТ КУЧЕТА! ЖИВЕЙТЕ ПО-СПОКОЙНО!ВЕЧЕ НЯМА ДА ВИ Е СТРАХ ОТ КУЧЕТА! ЖИВЕЙТЕ ПО-СПОКОЙНО!ВЕЧЕ НЯМА ДА ВИ Е СТРАХ ОТ КУЧЕТА! ЖИВЕЙТЕ ПО-СПОКОЙНО!ВЕЧЕ НЯМА ДА ВИ Е СТРАХ ОТ КУЧЕТА!ЖИВЕЙТЕ ПО-СПОКОЙНО!ВЕЧЕ НЯМА ДА ВИ Е СТРАХ ОТ КУЧЕТА!

Кучетата имат способности, недостижими за хората: те могат да чуват ултразвук. Хората пък имат способности, немислими за кучетата: изобретяването на уред КУЧЕГОН, който да генерира силен ултразвук. Насоченият високочестотен шум може да прогони куче натрапник или да помогне в изработването на условен рефлекс при тренировка на Вашия домашен любимец. Ако ежедневно имате контакти с агресивни кучета, Вашият незаменим спасител е КУЧЕГОН! Разхождайте се безопасно, без риск от нападение на озлобено животно!

 
Ежедневно се сблъскваме с явлението “улично агресивно куче”. Налице са дори нападения от кучета върху деца и хора с фатален изход. Цената на лечението, причинената психическа травма и загубените работни дни надвишават многократно цената на ултразвуковото защитно устройство- КУЧЕГОН!
 
 
КУЧЕГОН се използва от всеки, който в ежедневието си има нежелани контакти с агресивни кучета за тяхното отблъскване. Отличен помощник на всеки пешеходец, деца и жени, болни, възрастни и трудно предвижващи се хора.
 
КУЧЕГОН успешно се използва и за защита на вашия домашен любимец при разходка от други агресивни кучета, както и като средство за обучение /дресировка/ на кучета.
 
КУЧЕГОН е „супер оръжие” и излъчва ултразвук с честота 25KНz и сила до 130 db, който не се чува от хората, но кучетата и животните го чуват отлично. Ултразвукът им създава неприятно усещане (не и болка), което ги кара да освободят зоната около Вас, да избягат или да се отдръпнат.
 
За използване от дясната страна на устройството има кръгъл бутон ON за включванеи до него продълговат с три режима на работа: основен “Chser”-за отблъскване на кучета;“Train”-за обучение /дресиране/ на кучета и“Light”- използване като фенерче.
 
 
КУЧЕГОН е напълно безопасен уред, както за хората, така и за кучетата, котките и останалите животни. Той е хуманна алтернатива на силовите методи за защита. Независимо от това не го насочвайте директно към хора.
 
КУЧЕГОН се насочва към застрашаващото Ви куче и се натиска бутона ONза
 
1-2 секунди. Действието се повтаря, докато се получи желания ефект за отблъскване на кучето.
 
КУЧЕГОН не се използва без причина срещу кучета, които с нищо не ви пречат или застрашават. Безпричинното въздействие може да предизвика агресивност или непредвидима реакция в поведението на кучето.
 
Максимално ефективното разстояние на въздействие върху кучето е 5-7 м, но фактически то е доста по-голямо и затова, не е излишно да опитате “защитната отбрана”, още на разстояние 10-15 м от кучето.
КУЧЕГОН работи с алкална плоска батерия 9V, която е включена в комплекта. Срокът  на използване на батерията е 6-9 месеца.
 
КУЧЕГОН успешно се ползва от инкасаторите, пощальоните, сервизните специалисти и много други. Той се продава и използва по целия свят и е незаменим помощник на хора, имащи нежелани контакти с кучета в служебното си и лично ежедневие.
 
Реакцията на кучетата при въздействие с ултразвуковото електронно устройство е различна- кучето може да продължи да лае от разстояние, да избяга или просто да преустанови агресивността си. Но при контакт с кучета от особено опасни породи е желателно да се вземат и допълнителни мерки за защита, съобразно обстановката.
 
КУЧЕГОН има размери: 125х45х24 мм и тегло 70 грама.

Категория: Подаръци

Град: София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Стара Загора, Благоевград, Сандански, Русе, Плевен, Хасково
бyтoн зa caйт

Информация за ГИВ5 ЕООД

Promostoka.com е онлайн магазин. Стоки за всеки стил и вкус. Сувенири, електронни цигари,фитнес уреди, стоки за дома и офиса, козметика и парфюми. Добри оферти, ниски цени, много промоции. Продуктите, които ще видите на този сайт, са подбрани внимателно сред най-добрите производители и достигат до Вас благодарение на официалните им вносители за България.

Все още няма добавени коментари.