Спорт развлечения хоби Красота и Здраве Авто-Мото За детето Туризъм-Хотели За бизнеса Обзавеждане за дома
Техника Курсове-Уроци Подаръци Оказион Козметика Бижута Часовници

Здрави ли сте? Изследване на 130 здравни показатели с Биоскенер!

Цена: 9.00 лв ИЗТЕКЛА
Стойност: 80.00лв
Отстъпка: 89%
Спестяваш: 71.00лв
Офертата е изтекла
??? купени ваучера

Условия за ползване:

1. След заявяване на ваучера е необходимо в рамките на три дни да заплатите неговата себестойност, по избрания от Вас метод за разплащане! 
 
2. Един ваучер важи за Изследване с Биоскенер + Коментар на резултатите и препоръки от сертифициран експерт.
 
3. Необходимо е предварително записване на час на тел: 0876 94 36 46.
 
4. Валидност на ваучера 01.07.2014 г.
 
5. Едно лице може да закупи до 10 броя ваучери.
 
6. Задължително преди изследването, трябва да отстраните от себе си всички метални предмети.
 
7. Три часа преди изследването не трябва да се консумира храна,кафе и тонизиращи напитки, както и да се упражнява спортна дейност, препоръчително е прием на вода. 
 
8. Изследването не се извършва при : Лица под 10 годишна възраст, при жени по време на месечен цикъл, при хора с пейсмейкърии метални  пластини в тялото.
 
9. Задължително носете разпечатан ваучер при посещение.
 
10.При неявяване в записания час ваучерът се счита за използван.
 
11. Всички общи условия на Gepi.bg.

Адрес и контакт:

София, ж.к. Красно село, улица „Хубча“ 4

Мобилен: 0876 94 36 46
E-mail: office_stiksbg@mail.bg
Уеб сайт: http://stiks-bg.com

Работно време:
Понеделник - Петък:
8:00 - 19:00 часа
Събота: 8:00 - 16:00 часа
групово пазаруване- 89% отстъпка за квантова диагностика на организма с биоскенер от Стикс Силвър, София групово пазаруване- 89% отстъпка за квантова диагностика на организма с биоскенер от Стикс Силвър, София групово пазаруване- 89% отстъпка за квантова диагностика на организма с биоскенер от Стикс Силвър, СофияПодарете си здраве с квантова диогностика на организма от Стикс Силвър

Този метод на диагностика е бърз, точен, удобен и икономичен. В рамките на една минута Биоскенерът отчита 130 здравни показатели и дава пълна информация за сърдечно-съдова, мозъчно-съдова, полова система, минерална плътност на костите, микроелементи, бял дроб, дихателни пътища, кръвна захар, стомах, черва, черен дроб, жлъчка и др. След снемането на показателите наш специалист разчита подробно Вашите показатели. 
 
Биоскенерът е високотехнологичено устройство, продукт на интергация между медицина, био-информатика, електро-инженерство и други съвременни науки. Той анализира здравословното състояние на човека, константира основни проблеми и дава препоръки за превенция, използвайки като теоретична база квантовата медицина и прилагайки напредналите електронни технологии за отчитане на слабото магнитно поле, излъчвано от човешкото тяло.
 
Квантовата диагностика с Биоскенер е индивидуален справочник на здравето, който дава пълни изследвания на организма. Тя е неинванзивен, лесен, удобен, бърз и икономичен метод на изследване. С развитието на науката, той ще има все по-широко приложение и все по-голям принос за човешкото здраве.
 
Ваучерът включва:
  • Изследване с Биоскенер;
  • Коментар на резултатите и препоръки от сертифициран експерт;
Квантовият магнитен анализатор е нов инструмент за анализ на човешкия организъм. Слаби магнитни честоти от  човешкото тяло се събират от магнитния сензор, и след усилване от апарата чрез вградения микро-процесор се анализират. Данните се сравняват със стандартни резонанси от квантовия спектър на заболяванията, както и с други показатели включени в апарата, за да се прецени дали честотите на сигналите са нередовни. За тази цел се използва  подхода „Фурие”. Въз основа на този метод,  могат да бъдат направени анализ и преценка на здравословното състояние и на основни проблеми в организма. 
 
Методът на Квантовият  Магнитен анализ е нова, бърза, точна и неинвазивна спектрална методика за изследване и е особено подходящ за сравнение на лечебния ефект на лекарства и продукти за здравето.
 
За кого е подходящо изследването с Биоскенер?

Тестът е подходящ за всеки човек, който се интересува от здравословното си състояние и желае да се чувства още по-добре. Тестът е абсолютно безопасен и това го прави подходящ за бременни и деца над 10 годишна възраст.

Продължителност на теста и консултацията е между 30 и 60 минути.

Заплащането на промоционалните ваучери, се осъществява единствено през сайта Gepi.bg! В случай, че ви предложат да платите промоционалната цена на място, моля уведомете ни ТУК или на телефон 089 22 33 888!

Категория: Красота и Здраве

Град: София
бyтoн зa caйт

Информация за СТИКС СИЛВЪР 2 ЕООД

СТИКС СИЛВЪР е млада компания създадена през 2010 г., чиято мисия е да предлага продукти с главна цел  да помагат на хората да се грижат за тяхното здраве. Продуктите, предлагани от СТИКС СИЛВЪР се внасят от няколко страни и всички те са сертифицирани за продажба в Европейския съюз.

Все още няма добавени коментари.