Спорт развлечения хоби Красота и Здраве Авто-Мото За детето Туризъм-Хотели За бизнеса Обзавеждане за дома
Техника Курсове-Уроци Подаръци Оказион Козметика Бижута Часовници

СТИЛНО БИЖУ С ЕСТЕСТВЕНИ ОКЕАНСКИ ПЕРЛИ!

Цена: 12.99 лв ИЗТЕКЛА
Стойност: 29.00лв
Отстъпка: 55%
Спестяваш: 16.01лв
Офертата е изтекла
??? купени ваучера

Условия за ползване:

1. След заявяване на ваучера е необходимо в рамките на три дни да заплатите неговата себестойност, по избрания от Вас метод за разплащане!

2. Един ваучер важи за 1 бр. гривна или 1 бр.колие или 1 бр.обеци - ръчна изработка с естествени океански перли.
 
3. За да закупите трите бижута е необходимо да закупите 3 ваучера!
 
4. При закупуване на трите бижута получавате ПОДАРЪК пръстен с океанска перла (с черна или бяла).
 
5. Валидност на ваучера 16.01 - 16.02.2013г.
 
6. Един човек може да закупи повече от един ваучер. 
 
7. След закупване на ваучер, моля изпратете ваучера или номера му и сектретния му код, заедно с Вашето име, телефон за контакт и адрес за доставка на мейл: unicorndesign@mail.bg, или се обадете на телефони: 0896 01 63 88, за да ги продиктувате и да направите своята заявка за получаване.
 
8. Закупеното от Вас бижу може да получите чрез доставка с куриерска фирма ЕКОНТ - цена на доставка до адрес на фирмата - 6.32 лв. 
 
9. Доставката не е включена в цената и се заплаща отделно!

Адрес и контакт:

Пазарджик, улица „Никола Петринин“ 11

Мобилен: 0896 01 63 88
E-mail: unicorndesign@mail.bg
Уеб сайт: http://unicorn-design.eu

Работно време:
Понеделник - Петък
9:00 - 18:00 часа
групово пазаруване- 55% отстъпка за уникални ръчни изработени гривни,колиета и обеци с черни или бели естествени океански перли от Unicorn Design Пазарджик. групово пазаруване- 55% отстъпка за уникални ръчни изработени гривни,колиета и обеци с черни или бели естествени океански перли от Unicorn Design Пазарджик. групово пазаруване- 55% отстъпка за уникални ръчни изработени гривни,колиета и обеци с черни или бели естествени океански перли от Unicorn Design Пазарджик.



ИЗЯЩЕН ПОДАРЪК ЗА ЕДНА ИСТИНСКА ДАМА ОТ UNICORN DESIGN!

Луксът не винаги е непоносимо скъп - той е качество на живот което с нас лесно може да си позволите! Направете подарък на себе си или на близък за Вас човек! Подарете уникална ръчно изработена гривна,колие или обеци с черни или бели естествени океански перли.

Офертата включва избор на едино от следните бижута:

  • Гривна (бели или черни) океански перли 
  • Колие (бели или черни) океански перла 
  • Обеци (бели или черни) океански перли 

БОНУС!!!

При закупуване и на трите бижута получавате подарък пръстен с океанска перла (с черна или бяла).

Сведенията за използване на перлите като украшения, символ на красотата и чистотата, се съдържат в най-ранните документи на човечеството, като Корана, Библията и Талмуда. Перлата е натурална скъпоценност създадена от жив организъм. Тя е едно от чудесата на природата. Допреди сто и петдесет години произходът им е бил неизвестен на човечеството. Може би затова съществуват толкова много легенди за тяхната поява на планетата. Най-много от тях са свързани със сълзите както на боговете, така и на принцесите. Древните гърци вярвали, че това са вкаменени капки вода, падащи в морето от косата на Афродита - богинята на красотата и любовта. Японците ги смятали за сълзите на Ама - богинята на морето, тъгуваща по своята дъщеря, прекрасната принцеса Кацука, отвлечена от зъл дух. За индийците перлите били капки дъжд, попаднали в мидени черупки и застинали там. По време на Средновековието смятали, че перлите се образуват от падналите в морето мълнии.

Астролозите смятат, че перлите носят на притежателя си късмет, дълъг живот, щастие и здраве. Ние от „Юникорн 09” вярваме, че те ще донесат всичко това и на Вас!


Категория: Подаръци

Град: София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Стара Загора, Благоевград, Сандански, Русе, Плевен, Хасково, Перник, Пазарджик, Враца, Сливен
бyтoн зa caйт

Информация за UNICORN DESIGN

Unicorn Design е създадено през 2012 година. Екипът от дизайнери и интернет специалисти разработва и управлява индивидуални бутикови решения за клиенти и развива някои собствени проекти.Успешно си партнираме с други компании и независими професионалисти.

Обичаме детайлите и не приемаме компромис в качеството.

Все още няма добавени коментари.