Спорт развлечения хоби Красота и Здраве Авто-Мото За детето Туризъм-Хотели За бизнеса Обзавеждане за дома
Техника Курсове-Уроци Подаръци Оказион Козметика Бижута Часовници

ПОДГОТВИХТЕ ЛИ СЕ ЗА ОТОПЛИТЕЛНИЯ СЕЗОН?

Цена: 45.00 лв ИЗТЕКЛА
Стойност: 65.00лв
Отстъпка: 31%
Спестяваш: 20.00лв
Офертата е изтекла
??? купени ваучера

Условия за ползване:

1. След заявяване на ваучера е необходимо в рамките на три дни да заплатите неговата себестойност, по избрания от Вас метод за разплащане!

2. Валидност на ваучера 13.09 - 13.10.2012г.

3. Един човек може да закупи неограничен брой ваучери 
 
4. Доставка с фирма Тип Топ Куриер АД -цена на доставката за София до 3,40лв, цена на доставката за страната 6,36лв.
 
5. След закупване на ваучер, моля изпратете номера и секретния код на Вашия ваучер с адреса за доставка на мейл office@promostoka.com

Адрес и контакт:

София, улица Перник 109

Мобилен: 0894 304 990
E-mail: office@promostoka.com
Уеб сайт: http://promostoka.com/

Работно време:
Понеделник до Петък от 9:00 до 19:00 часа
ПОДГОТВИХТЕ ЛИ СЕ ЗА ОТОПЛИТЕЛНИЯ СЕЗОН? ПОДГОТВИХТЕ ЛИ СЕ ЗА ОТОПЛИТЕЛНИЯ СЕЗОН?ЕНЕРГОСПЕСТИТЕЛ ЗА ВАШИЯ ДОМ - IESBOX - ENERGY SAVEING BOX!

Устройство за стабилизиране и икономия на електроенергия, разработено по най-нова високо ефективна технология от Германия. Спестява от 10 до 30% електроенергия.

  • Пестите ефективно електроенергия! 
  • Намалявате сметките за ток с 10 - 30% (в зависимост от вида на включените електроуреди)! 
  • Удължавате живота на Вашите електроуреди!

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЕФЕКТИВЕН ПРИ КОНСУМАТОРИ С ЕЛЕКТРОДВИГАТЕЛИ – КЛИМАТИЦИ, ПЕРАЛНИ, ХЛАДИЛНИЦИ ОТОПЛИТЕЛНИ УРЕДИ С ВЕНТИЛАТОР И ЛУМИНИСЦЕНТНО ОСВЕТЛЕНИЕ. 

Всичко, което трябва да се направи е IЕSBOХ да бъде включен в силов контакт в дома – по този начин той действа на всички електроуреди, които внасят смущения в елелектропреносната мрежа. Това включва климатици, хладилници, перални, прахосмукачки, телевизори, компютри, луминесцентно осветление, миялни машини, фризери, офис техника. При наличието на повече мощни импулсни консуматори /например два или три климатика в дома/, до всеки един от тях се включва по един IЕSBOХ. По този начин се осигурява максималната икономия на електроенергия в домакинството.

Факт е, че в електрическата мрежа има много смущения, които могат да се оприличат на „снежинките” на телевизора. В подобна ситуация работят и електроуредите в домакинствата. На практика IЕSBOХ действа като филтър на смущенията в електрическата мрежа и подобрява нейните параметри. Поради тази причина уредът не смущава и не влияе върху електромера. Напротив, той подобрява качеството на доставяния ток, изчиства паразитните смущения, които внасят електроуредите от работата си, и удължава техния живот. По този начин се постига икономия на електричество, крайният резултат от което е по-ниски сметки за ток

IЕSBOХ е подходящ както за домакинства, така и за предприятия.

Енергоспестителят се предлага с 2 години гаранция и притежава CE сертификат!


Категория: Техника

Град: София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Стара Загора, Благоевград, Сандански, Русе, Плевен, Хасково
бyтoн зa caйт

Информация за ГИВ5 ЕООД

Promostoka.com е онлайн магазин. Стоки за всеки стил и вкус. Сувенири, електронни цигари,фитнес уреди, стоки за дома и офиса, козметика и парфюми. Добри оферти, ниски цени, много промоции. Продуктите, които ще видите на този сайт, са подбрани внимателно сред най-добрите производители и достигат до Вас благодарение на официалните им вносители за България 

Все още няма добавени коментари.