Спорт развлечения хоби Красота и Здраве Авто-Мото За детето Туризъм-Хотели За бизнеса Обзавеждане за дома
Техника Курсове-Уроци Подаръци Оказион Козметика Бижута Часовници

ПОДАРЕТЕ СИ КРАСИВА УСМИВКА С ИЗБЕЛВАЩА СИСТЕМА WHITE LIGHT!

Цена: 1.50 лв ИЗТЕКЛА
Стойност: 7.10лв
Отстъпка: 79%
Спестяваш: 5.60лв
Офертата е изтекла
??? купени ваучера

Условия за ползване:

1. След заявяване на ваучера е необходимо в рамките на три дни да заплатите неговата себестойност, по избрания от Вас метод за разплащане!

2. Един ваучер важи за: 1 бр. Дентална избелваща система White Light;

3.Заплащате ваучер на стойност 1.50 лв и доплащате 6.40 лв при получаването на стоката на място в офиса на "Магнифико трейд" ЕООД или с наложен платеж при получаване с куриер.

4. Доставката с куриер е за сметка на клиента по следната тарифа: okoло 5 лв за всички градове. Доставката ще се извършва до 3 работни дни след потвърждаването Ви по имейл - magnifico_trade@mail.bg. Необходимо е да изпратите на имейла номера на ваучер, секретния му код, три имена, телефон за връзка и точен адрес за доставка! 

5.При получаване на място  в офиса на "Магнифико трейд" ЕООД.на адрес: гр. София, кв. Студентски град, ул. Акад. Б. Стефанов 35, South Mall, студио Magnifico е необходимо  предварително да се обадите на тел. 0876 138 447

6.  При получаване на място е необходимо да носите разпечатан ваучер.

7. Валидност на ваучерите 10.12.2012 -10.01.2013 г.

8. Едно лице може да закупи неограничен брой ваучери.

9. За допълнителни въпроси, свързани със сделката, моля, обръщайте се към доставчика на услугата.

Адрес и контакт:

София, Студентски град,улица „Академик Борис Стефанов“ 35

Мобилен: 0876 138 447
E-mail: magnifico_trade@mail.bg

Работно време:
Понеделник - Петък
от 10.00 до 19.00 часа
групово пазаруване- 79%  отстъпка за  красива усмивка с дентална избелваща система White Light само за 7,90 лв. групово пазаруване- 79%  отстъпка за  красива усмивка с дентална избелваща система White Light само за 7,90 лв.ЗА НЕВЕРОЯТЕН ЧАР С ЕДНА НЕВЕРОЯТНО КРАСИВА УСМИВКА!

ДЕНТАЛНА ИЗБЕЛВАЩА СИСТЕМА WHITE LIGHT САМО ЗА 7.90 ОТ МАГНИФИКО ТРЕЙД!

Избелването на зъбите със система WHITE LIGHT е иновативен метод, пренасящ избелващите процедури от зъболекарския кабинет в дома. Активната съставка на системата е карбамид пероксид 10%. Това е същата съставка, която зъболекарите използват при скъпоплатените избелващи процедури. Съставката има силен избелващ и антибактериален ефект.

Системата WHITE LIGHT притежава всички предимства на нормалната лазерна процедура за избелване на зъбите, като същевременно е по-ефективна, на по-достъпна цена, с привлекателен външен вид и лесна за употреба. Избелване на зъбите при стоматолог е от 500 до 1000 лв.

Усъвършенстваните светлинни лъчения действат като инхибитор върху специфично формулирания гел, вследствие на което се наблюдава бързо премахване на повърхностни и дълбоко внедрени петна по зъбите. Така че, ако на момента искате по-бели зъби, за да бъдете по-представителни на важно събитие или просто търсите бърз начин да се сдобиете с бляскава усмивка WHITE LIGHT ще ви осигури бързите резултати, от които имате нужда.

Методът за избелване е тестван в професионалната стоматологична практика по целия свят в продължение на години и е доказал високата си ефективност и безопасност при употреба.

Офертата включва:

Дентална избелваща система White Light - 1 комплект

Комплектът съдържа:

  • 1 бр. машинка за избелване;
  • 2 бр. силиконови скоби;
  • 2 бр. тубички гел за избелване(всяка една от тях е достатъчна за около 20 процедури)

Ефектът на системата WHITE LIGHT е от 6 месеца до 2 г., в зависимост от денталната хигиена и ограниченото приемане на храни и напитки с оцветяващи свойства, като червено вино, кафе, чай, цигари и др.


Категория: Подаръци

Град: София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Стара Загора, Благоевград, Сандански, Русе, Плевен, Хасково, Перник, Пазарджик, Враца, Сливен
бyтoн зa caйт

Информация за МАГНИФИКО ТРЕЙД ЕООД

Магнифико трейд ЕООД е създадена през 2011 год. Фирмата е специализирана в доставката на стоки подходящи за подаръци. Нашите доставчици са европейски и азиятски производители. Наша грижа е подаръците за вашето семейство или приятели да стигнат максимално бързо до вас без посредници и на добра цена.

Все още няма добавени коментари.