Спорт развлечения хоби Красота и Здраве Авто-Мото За детето Туризъм-Хотели За бизнеса Обзавеждане за дома
Техника Курсове-Уроци Подаръци Оказион Козметика Бижута Часовници

ОТСЛАБНЕТЕ ДО 15 КГ. С ПРОЧУТАТА ЗЕЛЕВА СУПА - СЕГА НА КАПСУЛИ!

Цена: 21.90 лв ИЗТЕКЛА
Стойност: 49.00лв
Отстъпка: 55%
Спестяваш: 27.10лв
Офертата е изтекла
??? купени ваучера
остават още 30 ваучера

Условия за ползване:

1. След заявяване на ваучера е необходимо в рамките на три дни да заплатите неговата себестойност, по избрания от Вас метод за разплащане!
 
2. Един ваучер важи за 2 флакона капсули Зелева супа.
 
3. Валидност на ваучера 16.10.2013 - 30.11.2013г.
 
3. Един човек може да закупи до 2 ваучера. 
 
4. След закупване на ваучер, моля изпратете ваучера или номера му и сектретния му код , заедно с Вашето име, телефон за контакт и адрес за доставка на мейл contact.vitaforte@gmail.com.
 
5. Закупеният от Вас продукт ще получите чрез доставка с куриерска фирма  в рамките на 24 ч. след отчитането на закупените ваучери в системата.
 
6. Доставката не е включена в цената на ваучера и е за сметка на клиента. (7.90 лева за цялата страна).

Адрес и контакт:

София 1111, п.к. 31

Телефон: 02/ 902 31 21
E-mail: contact.vitaforte@gmail.com
Уеб сайт: http://zeleva-supa.com/
групово пазаруване- 55% отстъпка за 2 флакона капсули Зелева супа - програма за прием близо месец и сваляне от 5 до 15 кг.  от Вита Форте ЕООД групово пазаруване- 55% отстъпка за 2 флакона капсули Зелева супа - програма за прием близо месец и сваляне от 5 до 15 кг.  от Вита Форте ЕООД групово пазаруване- 55% отстъпка за 2 флакона капсули Зелева супа - програма за прием близо месец и сваляне от 5 до 15 кг.  от Вита Форте ЕООД групово пазаруване- 55% отстъпка за 2 флакона капсули Зелева супа - програма за прием близо месец и сваляне от 5 до 15 кг.  от Вита Форте ЕООД групово пазаруване- 55% отстъпка за 2 флакона капсули Зелева супа - програма за прием близо месец и сваляне от 5 до 15 кг.  от Вита Форте ЕООД групово пазаруване- 55% отстъпка за 2 флакона капсули Зелева супа - програма за прием близо месец и сваляне от 5 до 15 кг.  от Вита Форте ЕООД2 ФЛАКОНА КАПСУЛИ ЗЕЛЕВА СУПА - ЗА СИГУРНО, БЪРЗО И ТРАЙНО ОТСЛАБВАНЕ БЕЗ ЙО-ЙО ЕФЕКТ! 

От векове зелевата супа е със сигурност най-известното и най-ефикасното средство за изтъняване на фигурата с лечебен ефект. Днес Вита Форте и Gepi.bg Ви предлагат да елиминирате излишните килограми бързо, трайно и без йо-йо ефект с прочутата зелева супа. А сега тя е на капсули - за още по-лесен прием. Ефектът на една капсула е в пъти по-силен от приема на много купички със зелева супа! Изненадайте всички свои близки с перфектна фигура!
 
Офертата включва:
2 флакона капсули Зелева супа т.е програма за прием близо месец за сваляне от 5 до 15 кг.
 
CabbageForte New съдържа 3 екстракта от зеле, които освобождават автоматично всички активни агенти за елиминиране на излишните килограми и за ускоряването на метаболизма: бяло зеле, зелено зеле и червено зеле. Лечебните сили на зелето са известни още от древността. То е истинска съкровищница от благотворни въздействия върху здравето. Неговите качества не се оспорват. Зелето може да се използва успешно в медицината - това е истинскa натурална аптека. Трите сорта зеле са богати на витамини, минерали и фибри. 
  • Тялото е почистено и детоксикирано!
  • Елиминирате, както никога преди и не задържате течности! 
  • Вашия метаболизъм работи на 100%, консумацията на енергия е правилна, натрупаните мазнини унищожени!
Опитайте цялата отслабваща мощ на зелевата супа най-накрая в една капсула!
 
Промоционалната цена на офертата е валидна само при закупуване на ваучер от Gepi.bg!  

Категория: Красота и Здраве

Град: София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Стара Загора, Благоевград, Сандански, Русе, Плевен, Хасково, Перник, Пазарджик, Враца, Сливен, Габрово, Добрич, Шумен
бyтoн зa caйт

Информация за Вита Форте ЕООД

Официален представител за България на CabbageForte New!

Вижте още на http://zeleva-supa.com/

Все още няма добавени коментари.