Спорт развлечения хоби Красота и Здраве Авто-Мото За детето Туризъм-Хотели За бизнеса Обзавеждане за дома
Техника Курсове-Уроци Подаръци Оказион Козметика Бижута Часовници

ОТКРИЙТЕ И ОПОЗНАЙТЕ СЕБЕ СИ!

Цена: 55.00 лв ИЗТЕКЛА
Стойност: 89.00лв
Отстъпка: 38%
Спестяваш: 34.00лв
Офертата е изтекла
??? купени ваучера
остават още 123 ваучера

Условия за ползване:

1. Един ваучер важи за един двудневен семинар /събота и неделя/;

2. Дати на провеждане - всяка събота и неделя през м. юли и м.август 2012г./с изключение на 4-ти и 5-ти август/;

3. Времетраене от 9.00 до 17.00 ч. с кафепауза и почивка за обяд;

4. Адрес на залата - кв. Лозенец, ул. Златовръх 51; 

5. Капацитет на залата - до 18 души на семинар;

6. Задължителна предварителна резервация минимум 2 дни преди съответната дата на семинара на телефони  0882 41 55 65,  0899 179 577 и  0894 24 95 93 

7. Валидност на ваучера - до 02.09.2012 г.

Адрес и контакт:

София, кв.Лозенец, улица Златовръх 51

Телефон: 0882 415 565
Мобилен: 0899 179 577
E-mail: pozitivna_akademia@abv.bg
Уеб сайт: http://www.facebook.com/FenixDesignBG
ОТКРИЙТЕ И ОПОЗНАЙТЕ СЕБЕ СИ! ОТКРИЙТЕ И ОПОЗНАЙТЕ СЕБЕ СИ! ОТКРИЙТЕ И ОПОЗНАЙТЕ СЕБЕ СИ! ОТКРИЙТЕ И ОПОЗНАЙТЕ СЕБЕ СИ! ОТКРИЙТЕ И ОПОЗНАЙТЕ СЕБЕ СИ!ДВУДНЕВЕН СЕМИНАР ПОРТАЛ ЗА ВАШИТЕ МЕЧТИ - ТЕОРИЯ НА КОГИТАЛНОСТТА! 

"По-добре да се „мъчим“ 89 дни, опознавайки себе си,и след това 89 години да сме щастливи,отколкото да се мъчим 89 години, от които евентуално може би ще сме щастливи 89 дни..."

ivomir

Семинарът „ПОРТАЛ за вашите мечти - Теория на когиталността” набира все по-широка известност с уникалното обединение между наука и духовност, теория и практика, които предлага. Това е революционна теория за същността и загадките на съществуването ни, която получава признание и отзиви както от занимаващите се с духовни практики, така и от учени от световен мащаб. Един всеобхватен семинар – от методиките на Джон Кехоу (автор на „Подсъзнанието може всичко”) до откритията на вълновата генетика и практическите упражнения за активиране на епифизата (третото око). Преживяване, което провокира да вървим по пътя към себе си – пътя към хармонията и щастието… Път, в който… всяка пешка може да е цар! 

Теорията на когиталността доказва, че светът и всички зависимости в него са продукт на мисловността - от най-малката частичка до огромните вселени. Теорията комбинира последните достижения от много области на науката с текстове и практики на древността, стремейки се към единението между тях. Целта на семинара е да трансформираме сами собственото си мислене по начин, който ни позволява да бъдем честни, истински, щастливи и благодарни за това, което... сме.

Офертата включва:

Двудневен семинар "ПОРТАЛ за вашите мечти - теория на когиталността"

Дати на провеждане - всяка събота и неделя през м. юли и м.август 2012г./с изключение на 4-ти и 5-ти август/;

Времетраене от 9.00 до 17.00 ч. с две кафепаузи и почивка за обяд.

Лектори на семинара:

ivomir - завършил СУ „Св. Кл. Охридски“ - физика, издател на Джон Кехоу за България и Европа. Автор на книгите The White Book, The Black Book и Обща Теория на Когиталността. 

Еми Стойчева – завършила Психология в СУ „Св. Климент Охридски”. Водещ семинари за позитивна трансформация. 


Категория: Курсове-Уроци

Град: София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Стара Загора, Благоевград, Сандански, Русе, Плевен, Хасково
бyтoн зa caйт

Информация за ФЕНИКС ДИЗАЙН ДЗЗД

„Феникс Дизайн” е рекламно-издателска къща със седалище в град София, която съществува вече 10 години. Фирмата се занимава с реклама, предпечат и дизайн.

От 2005 г. е официален представител за България на книгите на канадския автор Джон Кехоу "Подсъзнанието може всичко", "Подсъзнанието може всичко за деца", "Успехът и парите", "Сила и слава" и "Практика на щастието". Въпреки малката покупателна способност на българина и неизвестността на автора допреди година у нас, книгите му имат забележителен успех. Тиражът на „Подсъзнанието може всичко” достигна феноменалният за България тираж 180 000, като продължава да се продава с високи темпове.
Издателството разпространява и книгите, свързани с революционната Теория на когиталността ("The Black Book", "The White Book" и "Обща теория на когиталността") - уникалният нов поглед над реалността, който разтърсва досегашните ни разбирания... Отговори, които винаги сме търсили, но едва ли някога сме осъзнавали колко близо се намират те до нас... Отговори на Творението...
 
Мисия на "Феникс Дизайн"
Да помогнем на всички, които желаят да трансформират начина си на мислене, превръщайки се в цялостни и пълноценни личности... вървящи по пътеката на Щастието...
 

Все още няма добавени коментари.