Спорт развлечения хоби Красота и Здраве Авто-Мото За детето Туризъм-Хотели За бизнеса Обзавеждане за дома
Техника Курсове-Уроци Подаръци Оказион Козметика Бижута Часовници

ОПРЕСНИТЕЛЕН И НАДГРАЖДАЩ КУРС ПО РУСКИ ЕЗИК!

Цена: 59.00 лв ИЗТЕКЛА
Стойност: 118.00лв
Отстъпка: 50%
Спестяваш: 59.00лв
Офертата е изтекла
??? купени ваучера

Условия за ползване:

1. След заявяване на ваучера е необходимо в рамките на три дни да заплатите неговата себестойност, по избрания от Вас метод за разплащане!
 
2. Един ваучер важи за Опреснителен и надграждащ курс по руски език 18 учебни часа граматика + 18 учебни часа разговорен английски. Общо 36 учебни часа. 
 
3. Необходимо и след закупуване на ваучера да се обадите и запишете на телефон  0887886704 или 0897813427- София Анева
 
4. Начало на курса -18.06.2013г.
 
5. Място за провеждане на курса – гр.София, кв. „Хиподрума”, бл.133, вх. Б, партер.
 
6. График за провеждане на часовете - вторник и четвъртък от 18:00 до 20:10 часа
 
7. Валидност на ваучерите до 18.06.2013г.
 
8. При стартиране на курс и последващо неявяване на занятия, Учебен център Рая не възстановява сумата заплатена за обучението. Като обезщетение курсиста има право да се включи в друга група със същото ниво на обучение.

Адрес и контакт:

София, кв. „Хиподрума”, бл.133, вх. Б, партер

Телефон: 0897 813 427
Мобилен: 0887 886 704
E-mail: ucraya@gmail.com

Работно време:
понеделник - петък:
08:00 - 21:00 ч.
събота - неделя
8:00 - 18:00 ч.
групово пазаруване- 50% отстъпка за Опреснителен и надграждащ курс по руски език - 36 учебни часа, от Учебен център Рая София. групово пазаруване- 50% отстъпка за Опреснителен и надграждащ курс по руски език - 36 учебни часа, от Учебен център Рая София. групово пазаруване- 50% отстъпка за Опреснителен и надграждащ курс по руски език - 36 учебни часа, от Учебен център Рая София.ИНДИВИДУАЛЕН ПОДХОД, ВИСОКОКВАЛИФИЦИРАНИ ПРЕПОДАВАТЕЛИ И ЕФЕКТИВНО ОБУЧЕНИЕ ОТ УЧЕБЕН ЦЕНТЪР РАЯ!

Учебен Център Рая, има удоволствието да Ви предложи оферта за опреснителен или надграждащ знанията курс по руски език. Вземете своя ключ за комуникация, бъдете граждани на света!
 
Ваучерът включва:
  • 18 учебни часа обучение по руска граматика, най-често срещаните трудности за българите изучаващи езика и 18 часа разговорен курс покриващ същия граматичен материал и лексика.
Курсът е подходящ за хора преминали начално ниво на обучение.
 
Бонуси : 
  • Всеки клиент закупил ваучер по офертата ползва 50% отстъпка от цената на следващ курс и 10% отстъпка от всички други услуги предлагани в офисите на Учебен Център Рая

​Цената на курса е ексклузивна и важи само при закупуване на ваучер от Gepi.bg!


Категория: Курсове-Уроци

Град: София
бyтoн зa caйт

Информация за УЧЕБЕН ЦЕНТЪР РАЯ

УЧЕБЕН ЦЕНТЪР РАЯ разполага с модерно обзаведени бази, които позволяват използването на мултимедийни обучителни програми, съвременни интерактивни методи и актуални учебни системи на най-престижните издателства в света. Активната реч се насърчава още от първия час. Обучението е насочено към индивидуалните нужди на курсистите.
 
Вярваме, че съчетаването на професионално преподаване с разумни цени ще доведе до високи и качествени резултати. Преодолявайки езиковите пречки и бариери нашите курсисти ще придобият нужното самочувствие и ще ги превърнат в свои преимущества в живота.
 
Екипът ни, работи усилено воден от идеята, че доброто владеене на чужди езици дава възможност за по-добра реализацшя на хората както в бизнеса, така и в личния им живот.
 
" Ако спрем да си отдъхнем за малко, то вече сме изостанали много."  Ето защо ние не спираме да търсим и да се развиваме. 

Все още няма добавени коментари.