Спорт развлечения хоби Красота и Здраве Авто-Мото За детето Туризъм-Хотели За бизнеса Обзавеждане за дома
Техника Курсове-Уроци Подаръци Оказион Козметика Бижута Часовници

НЕЗАБРАВИМ ПОДАРЪК ЗА ВАШАТА ПОЛОВИНКА ЗА СВ.ВАЛЕНТИН!

Цена: 39.99 лв ИЗТЕКЛА
Стойност: 80.00лв
Отстъпка: 50%
Спестяваш: 40.01лв
Офертата е изтекла
??? купени ваучера

Условия за ползване:

1. След заявяване на ваучера е необходимо в рамките на три дни да заплатите неговата себестойност, по избрания от Вас метод за разплащане! 

2. Един ваучер важи за изработка на любовен блог за Св.Валентин + подарък букет от бонбони и бисквити или бутилка вино (по избор) 
 
3. Валидност на ваучерите от 05.02.2013г. до 14.02.2013г.;
 
4. Всеки клиент може да закупи неограничен брой ваучери;
 
5. Ваучерите са валидни за цялата страна.
 
6. При закупуване на ваучера е необходимо да изпратите на e-mail: partyart_91@abv.bg вашият ваучер, както и точен адрес за доставка и име на получателя на подаръка, както и да се обадите на тел: 0878 82 92 14, 0878 82 92 47, за да уточните детайлите и подробностите по изработването на блога.
 
7. Доставките за цялата страна се извършват с куриерска фирма Еконт. Цената за доставката се заплаща от клиента и не е включена в цената на офертата.

Адрес и контакт:

София, ж.к. Люлин 1, бл. 004, вх.А, ет.11 и ж.к. Люлин 1, бл. 006, вх.Е

Телефон: 0878 82 92 47
Мобилен: 0878 82 92 14
E-mail: partyart_91@abv.bg
групово пазаруване- 50% отстъпка за изработка на любовен блог за Св.Валентин + подарък букет от бонбони и бисквити или   бутилка вино (по избор) от Парти Арт 91 групово пазаруване- 50% отстъпка за изработка на любовен блог за Св.Валентин + подарък букет от бонбони и бисквити или   бутилка вино (по избор) от Парти Арт 91 групово пазаруване- 50% отстъпка за изработка на любовен блог за Св.Валентин + подарък букет от бонбони и бисквити или   бутилка вино (по избор) от Парти Арт 91 групово пазаруване- 50% отстъпка за изработка на любовен блог за Св.Валентин + подарък букет от бонбони и бисквити или   бутилка вино (по избор) от Парти Арт 91ОРИГИНАЛЕН НАЧИН ДА КАЖЕШ "ОБИЧАМ ТЕ" С "ПАРТИ АРТ"!

Парти Арт Ви предлага да направите един незбравим подарък на любимия си човек за празника на влюбените Св.Валентин!
 
Офертата включва:
  • Специално направен за нея или него блог на любовта, на който Вие по-нетрадиционен начин ще кажете "ОБИЧАМ ТЕ".  
  • В комплект с този любовен блог любимия Ви човек ще получи и подарък букет от бонбони и бисквити (за дамите) или бутилка вино (господата) 
Доставете удоволствието на половинка си, когато на 14-ти февруари отвори страничката си в нета и види вашето "ОБИЧАМ ТЕ", да се почувства най-специалния и значим човек за Вас!

Категория: Подаръци

Град: София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Стара Загора, Благоевград, Сандански, Русе, Плевен, Хасково, Перник, Пазарджик, Враца, Сливен, Габрово
бyтoн зa caйт

Информация за Парти Арт 91

Предмет на дейност на Парти Арт 91 са организиране на детски сватбени и фирмени тържества, занимания за деца, аниматорска дейност, рекламни и пиар услуги!

Все още няма добавени коментари.