Спорт развлечения хоби Красота и Здраве Авто-Мото За детето Туризъм-Хотели За бизнеса Обзавеждане за дома
Техника Курсове-Уроци Подаръци Оказион Козметика Бижута Часовници

МАГНИТОТЕРАПИЯ, ИМУНОСТИМУЛАЦИЯ И ЙОННА ДЕТОКСИКАЦИЯ!

Цена: 3.00 лв ИЗТЕКЛА
Стойност: 9.00лв
Отстъпка: 67%
Спестяваш: 6.00лв
Офертата е изтекла
??? купени ваучера

Условия за ползване:

1.  След заявяване на ваучера е необходимо в рамките на три дни да заплатите неговата себестойност, по избрания от Вас метод за разплащане!

2. Ваучера важи за една 30 минутна процедура от магнитотерапия, имуностимулация и йонна детоксикация чрез турманиева керамика и нефритен апликатор; 

3. Резервация на час на тел: 0893 333 080;  

4.  Ако e направена резервация за използване на ваучера, но лицето не се яви  в уговорената дата и час, ваучерът става невалиден и заплатената сума се губи;

5.  Отлагането на предварително резервиран час е възможно, не повече от един път – един ден преди направената резервация; 
 
6.  Един човек може да закупи неограничен брой ваучери;
 
7.  Закупените от един човек ваучери могат да бъдат използвани и от други лица;
 
8.  Срок за предявяване на ваучерите: 18.12.2012г. до 31.01.2013г.
 
9.  Запазване на ден и час за процедурите – поне 1 ден предварително;
 
Важно: отмяната на записан час се прави поне един ден предварително, в противен случай ваучерите за несъстоялата се процедура се считат за употребени.

Адрес и контакт:

София, улица „Иван Денкоглу“ 46, (пл.Гарибалди, ъгъла с Ангел Кънчев), ет. първи надпартерен, звънец „CAVI STUDIO”

Мобилен: 0893 333 080
E-mail: cavistudiocentre@gmail.com
Уеб сайт: http://www.facebook.com/pages/CAVI-Studio-Centre/315431298542654; FACEBOOK: CAVI Studio Centre

Работно време:
понеделник-петък:
от 9:00 до 20:00 часа
събота: от 9:00 до 18:00 часа
групово пазаруване- 67% отстъпка за магнитотерапия, имуностимулация и йонна детоксикация на промо цена само за 3.00лева групово пазаруване- 67% отстъпка за магнитотерапия, имуностимулация и йонна детоксикация на промо цена само за 3.00леваСТРАХОТНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ОТ КАВИ СТУДИО ЗА МАГНИТОТЕРАПИЯ, ИМУНОСТИМУЛАЦИЯ И ЙОННА ДЕТОКСИКАЦИЯ В ЕДНА 30 МИНУТНА ПРОЦЕДУРА САМО ЗА 3 ЛЕВА!

Офертата включва:

 • 30 минути йонна детоксикация, имуностимулация и магнитотерапия с лечебно-профилактично въздействие, чрез турманиева керамика и нефритен апликатор

Турманиевата керамика е съставена от турмалин, германий, планински кристал, елван и други минерали. При нагряване 30-70 градуса C, керамиката генерира дълговълново инфрачервено лъчение, магнитно поле и поток от отрицателни йони. Непосредствения контакт с нагрята турманиева керамика предизвиква стартирането на множество лечебни процеси, васледствие:

Терапия с топлината на дълговълновите инфрачервени лъчи в 6 направления:

 • поддържане на телесната температура
 • стимулация на растежа на клетките и организма
 • способства за поддържане на хранителния баланс
 • освобождаване на токсини и други вредни вещества
 • резонанс- стимулираразграждането на хранителните вешества- подобр. обмяната

Магнитотерапията е метод на въздействие върху човешкия организъм чрез магнитни полета с лечебно - профилактични цели. Чрез нагряване на природни минерали (нефрит, турмалин, германий) се създава магнитно поле, благодарение което организмът става все по-здрав от ден на ден.

Магнитотерапията оказва:

 • Имунно модулиращо въздействие и регенерация на тъканите
 • Активиране регенерацията на тъкани и съдове
 • Обезболяване и подобряване психо-физическото и емоционално състояние, нормализиране на съня
 • Мощно противовъзпалително въздействие и въздействие срещу подпухване
 • Позволява подобряване на общото самочувствие, повишава устойчивостта към различни неблагоприятни фактори, в това число имунозависимост
 • Подобряване на периферния кръво-и лимфоток, както за сметка на нормализиране тонуса на кръвоносните и лимфните съдове, така и благодарение на подобряване свойствата на кръвта (подобрява се протичането на кръвта, особено по съдовете от микроциркулярния път)
 • Стимулира обновяването на кръвта с кислород

Йонизация- анийонна терапия Отдъхвайки на море, разхождайки се в гората или намирайки се в планините, ние усещаме как организма се обогатява на кислород. Това се случва, защото отрицателно заредените частици имат способността бързо да проникват в организма и да оказват благотворно въздействие на кръвообращението. При нагряване на турманиевата керамика, протича насищане на въздуха с отрицателно заредени йони. Присъствието на отрицателно заредени йони в човешкия организъм е необходимо, тъй като те се явяват неизбежни участници в обмяната на веществата, подобряват пропускливостта на клетъчните мембрани, спомагат за изгаряне на мастните клетки, участват в регулацията на мускулните свивания, провеждане на импулсите на възбуждане по нервните влакна. Йонизацията също така влияе благоприятно за поддържане на нервната саморегулация, спомага за активизиране на водните молекули в организма, нормализира вискозитета на кръвта. Намаляването на количеството на отрицателните йони значително влошава процеса на усвояване от клетките на хранителните вещества и отвеждането от организма на шлаките. Тогава се ускорява  процеса на стареене, започва безпокойство, световъртеж, алергия, немощност, безсъние. Само при баланса на двата вида йони (положителни и отрицателни) е възможно да се поддържат в норма жизнените сили и съпротивлението на организма към инфекции.

Отрицателно заредените йони проникват в организма, когато човек лежи върху турманиевата керамика.

Ефектите са:

 • Противоалергично действие
 • Нормализация на кръвното налягане и очистване на кръвта
 • Подобряване на сърдечната дейност
 • Намаляване спазмите в мускулатурата на бронхитите, забавяне и задълбочаване на дишането
 • Подобряване функциите на слизестите обвивки и дихателните пътища
 • Укрепване на имунитета
 • Разрушаване на свободните радикали (които способстват за възникването на онко заболявания);Нормализация на ССЕ (скорост на съединяване на еритроцитите).
 • Успокояващо въздействие на нервната система.

Ефект на топлинна акупресура- тежестта на тялото осигурява натиск в областта на третираната област, температурата усилва ефекта на тази естествена акупресура.

Ефект на сауна – получава се при максималната температура – 70 градуса С- ускорява се кръвопотока, отделянето и изхвърлянето на токсини, горене на мазнини и в крайна сметка- загуба на тегло. Препоръчва се след сауна активно поемане на вода.

Едновременно с турманиевата терапия се извършва процедура по стимулация работата на черния дроб посредством нагрят нефритен апликатор, поставен директно върху него.


Категория: Красота и Здраве

Град: София
бyтoн зa caйт

Информация за КАВИ СТУДИО ЕООД

В CAVI Studio Centre ще се почувствате релаксирани и жизнени, като се доверите на екипа от квалифицирани специалисти!

Все още няма добавени коментари.