Спорт развлечения хоби Красота и Здраве Авто-Мото За детето Туризъм-Хотели За бизнеса Обзавеждане за дома
Техника Курсове-Уроци Подаръци Оказион Козметика Бижута Часовници

КАВИТАЦИЯ НА ДВЕ ЗОНИ НА ЕКСКЛУЗИВНА ЦЕНА ОТ PIXY SPA CENTER!

Цена: 8.00 лв ИЗТЕКЛА
Стойност: 50.00лв
Отстъпка: 84%
Спестяваш: 42.00лв
Офертата е изтекла
??? купени ваучера

Условия за ползване:

1.  След заявяване на ваучера е необходимо в рамките на три дни да заплатите неговата себестойност, по избрания от Вас метод за разплащане! 

2. Резервация на час на тел: 0879 131 945    
 
3.  Ако e направена резервация за използване на ваучера, но лицето не се яви  в уговорената дата и час, ваучерът става невалиден и заплатената сума се губи.
 
4.  Отлагането на предварително резервиран час е възможно, не повече от един път – един ден преди направената резервация. При повторно отлагане ваучерът става невалиден и заплатената сума се губи.
 
5.  Един човек може да закупи неограничен брой ваучери;
 
6.  Закупените от един човек ваучери могат да бъдат използвани и от други лица;
 
7.  Срок за предявяване на ваучерите: 05.10 - 05.12.2012г.

Адрес и контакт:

София, улица Григор Начевич 11

Мобилен: 0879 131 945
E-mail: pixystudio@abv.bg
Уеб сайт: http://pixystudio.tk

Работно време:
Всеки ден:
9:00 - 21:00 часа
групово пазаруване- 84% отстъпка за кавитация на две зони по избор в Пикси Спа Център София групово пазаруване- 84% отстъпка за кавитация на две зони по избор в Пикси Спа Център СофияТЯЛО ЗА КОЕТО ВИНАГИ СТЕ МЕЧТАЛИ! КАВИТАЦИЯ НА ДВЕ СЪСЕДНИ ЗОНИ ПО ИЗБОР ОТ ПИКСИ СПА ЦЕНТЪР.

Моделирайте Вашето тяло с помощта на една от най-модерните процедури- кавитация, осигурена от Пикси СПА Център. Осигурете си тяло за което винаги сте мечтали!

Офертата включва:

Кавитация на две съседни зони по избор.

Можете да избирате между следните зони за третиране:

  • Бедра –външна или вътрешна част;
  • Прасци;
  • Седалище;
  • Корем;
  • Паласки;
  • Ръце

Кавитацията е иновативен, неинвазивен метод за моделиране на тялото посредством ултразвуков микромасаж. С прилагането й е възможно редуциране от 2 см.до 5 см.в обиколката на третираната зона. В резултат на процедурата мастните клетки в третираните зони се разрушават и се превръщат в течност. Те се абсорбират от околната тъкан, дренират се от лимфата и всичко излишно и преработено се отделя от организма по естествен път. 

Процедурата е безболезнена. Продължителността и е между 30 и 60 минути. Препоръчително е да бъдат направени между 6 – 10 процедури на зона за постигане на дълготраен ефект. Между процедурите трябва да има интервал минимум една седмица.В периодите на провеждане на процедурите трябва да се пие, минимум 2 литра на ден!


Категория: Красота и Здраве

Град: София
бyтoн зa caйт

Информация за PIXY SPA CENTER

Pixy SPA Center предлага на своите клиенти уникални терапии за лице и тяло, които са ритуали на красотата. В Studio Pixy SPA ще имате уникалната възможност да съчетаете полезното с приятното. По време на процедурите за лице и тяло, ще попаднете сред непопвторима атмосфера от аромати, свещи, музика и още нещо. Натрупаният опит и високото качество на използваните препарати ни позволяват да гарантираме високо качество на услугите.

Все още няма добавени коментари.