Спорт развлечения хоби Красота и Здраве Авто-Мото За детето Туризъм-Хотели За бизнеса Обзавеждане за дома
Техника Курсове-Уроци Подаръци Оказион Козметика Бижута Часовници

ИЗЛЕКУВАЙТЕ БОЛКАТА С ЛЕЧЕБЕН МАСАЖ НА ЗОНА ПО ИЗБОР В МЦ КЛИМАТ!

Цена: 14.99 лв ИЗТЕКЛА
Стойност: 30.00лв
Отстъпка: 50%
Спестяваш: 15.01лв
Офертата е изтекла
??? купени ваучера

Условия за ползване:

1. След заявяване на ваучера е необходимо в рамките на три дни да заплатите неговата себестойност, по избрания от Вас метод за разплащане! 
 
2. Един ваучер важи за лечебен масаж на зона по избор.
 
3. Необходима е предварителна резервация на тел.0877 711 121 или 0898 506 204
 
4. Ако e направена резервация за използване на ваучера, но лицето не се яви  в уговорената дата и час, ваучерът става невалиден и заплатената сума се губи. 
 
5. При посещение в кабинета е задължително предоставянето на разпечатан ваучер в противен случей няма да бъдете обслужени и заплатената сума се губи.
 
6. Отлагане на записан час е възможно 24 часа преди направената резервация!
 
7. Един човек може да закупи неограничен брой ваучери.
 
8. При посещение за процедура е необходимо кожата да е в идеално чисто състояние.
 
9. Срок за предявяване на ваучерите: 19.10 - 30.11.2013г.

Адрес и контакт:

София, ж.к.Борово, ул.Ястребец 11 - МЦ Климат

Телефон: 0898 506 204
Мобилен: 0877 711 121

Работно време:
Понеделник до Петък
09.00 до 19.30 часа
групово пазаруване- 50% отстъпка за лечебен масаж на зона по избор от Кабинет по медицинска рехабилитация и кинезитерапия - Медицински център климат, София групово пазаруване- 50% отстъпка за лечебен масаж на зона по избор от Кабинет по медицинска рехабилитация и кинезитерапия - Медицински център климат, София групово пазаруване- 50% отстъпка за лечебен масаж на зона по избор от Кабинет по медицинска рехабилитация и кинезитерапия - Медицински център климат, София групово пазаруване- 50% отстъпка за лечебен масаж на зона по избор от Кабинет по медицинска рехабилитация и кинезитерапия - Медицински център климат, София групово пазаруване- 50% отстъпка за лечебен масаж на зона по избор от Кабинет по медицинска рехабилитация и кинезитерапия - Медицински център климат, София групово пазаруване- 50% отстъпка за лечебен масаж на зона по избор от Кабинет по медицинска рехабилитация и кинезитерапия - Медицински център климат, СофияЛЕЧЕБЕН МАСАЖ НА ЗОНА ПО ИЗБОР ОТ КАБИНЕТ ПО МЕДИЦИНСКА РЕХАБИЛИТАЦИЯ И КИНЕЗИТЕРАПИЯ - МЦ КЛИМАТ. 

Масажът е пасивен метод на Кинезитерапията. Още от дълбока древност той се прилага с лечебна цел.
 
Лечебният масаж използва различни похвати, чрез които предизвиква в организма на човека редица промени за благоприятно повлияване на болестния процес и нормализиране на болестно променените функции на организма.Той се прилага чрез индивидуален подход спрямо конкретните проблеми на всеки един клиент.
 
Офертата включва:
  • Лечебен масаж на зона по избор - продължителност 30 минути
Избор на зони за третиране:
  • крака
  • ръце
  • корем
  • гръден кош
  • цял гръб
  • яка и кръст
  • седалище
  • глава
Лечебните масажи, извършвани от специалист, се отразяват изключително благоприятно на общото състояние на организма. Благодарение на точно планирания и професионално извършен лечебен масаж може да бъде премахнато усещането за болка, да се постигне повишен тонус на тялото, да се почуваства прилив на енергия и намаляване на стреса от ежедневието.
 
Забележка: Масажа може да бъде прилаган профилактично и с цел лечение на конкретен здравословен проблем. Във втория случай - курса на лечение включва минимум 5 масажа!
 
Бонус - Всеки закупил ваучер може да ползва 30% отстъпка от другите процедури на кабинета!
 
Промоционалната цена на офертата е валидна само при закупуване на ваучер от Gepi.bg!

Категория: Красота и Здраве

Град: София
бyтoн зa caйт

Информация за Кабинет по медицинска рехабилитация и кинезитерапия - МЦ КАЛИМАТ

В кабинета пациентите се обслужват от Сергей Голайко - магистър по медицинска рехабилитация и ерготерапия с 20 годишен опит и Владислав Кацарски също с 20 години опит. Вие ще получите отлично обслужване и съвети как правилно да се грижите за вашето тяло. Ние имаме богат опит при възстановяването на постравматични и след операционни състояния.

Все още няма добавени коментари.