Спорт развлечения хоби Красота и Здраве Авто-Мото За детето Туризъм-Хотели За бизнеса Обзавеждане за дома
Техника Курсове-Уроци Подаръци Оказион Козметика Бижута Часовници

ГАРАНЦИЯ ЗА МЛАДОСТТА НА ВАШЕТО ЛИЦЕ ОТ PIXY SPA CENTER!

Цена: 50.00 лв ИЗТЕКЛА
Стойност: 175.00лв
Отстъпка: 71%
Спестяваш: 125.00лв
Офертата е изтекла
??? купени ваучера

Условия за ползване:

1. След заявяване на ваучера е необходимо в рамките на три дни да заплатите неговата себестойност, по избрания от Вас метод  за разплащане!   

2. Резервация на час на тел: 0879 131 945    
 
3.  Ако e направена резервация за използване на ваучера, но лицето не се яви  в уговорената дата и час, ваучерът става невалиден и заплатената сума се губи.
 
4.  Отлагането на предварително резервиран час е възможно, не повече от един път – един ден преди направената резервация. При повторно отлагане ваучерът става невалиден и заплатената сума се губи.
 
5.  Един човек може да закупи неограничен брой ваучери;
 
6.  Закупените от един човек ваучери могат да бъдат използвани и от други лица;
 
7.  Срок за предявяване на ваучерите: 13.09 - 13.11.2012г.

Адрес и контакт:

София, улица Григор Начевич 11

Мобилен: 0879 131 945
E-mail: pixystudio@abv.bg
Уеб сайт: http://pixystudio.tk

Работно време:
Всеки ден:
9:00 - 21:00 часа
ГАРАНЦИЯ ЗА МЛАДОСТТА НА ВАШЕТО ЛИЦЕ ОТ PIXY SPA CENTER! ГАРАНЦИЯ ЗА МЛАДОСТТА НА ВАШЕТО ЛИЦЕ ОТ PIXY SPA CENTER!ЛИФТИНГ НА ЛИЦЕ С ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА! КАРТА ЗА 4 ПОСЕЩЕНИЯ САМО ЗА 50 ЛВ. ВМЕСТО ЗА 175 ЛВ.!

Много са факторите, които водят до дехидратация на кожата на Вашето лице - климатици, слънце, солена морска вода и пр. Когато кожата се дехидратира, тя започва да старее! Като следствие от загубата на влага, се нарушават всички процеси на клетъчния метаболизъм. 

Pixy Spa Center ви предлага една оферта, с която ще се радвате по-дълго време на млада и еластична кожа!

Офертата включва:

4 процедури лифтинг на лице с хиалуронова киселина

Хиалуроновата киселина в комбинация с богат набор на витамини, алантоин и концентрирани екстракти, ефективно и мигновенно хидратира и изглажда кожата, стимулира регенеративните процеси и забавя процесите на стареене.

Действието на хиалуроновата киселина е да задържа влагата в клетките, предотвратявайки изсушаването и състаряването на кожата. В същото време тя набавя на развиващите се клетки хранителни вещества и подпомага техния метаболизъм, растеж и съзряване.

Хиалуроновата киселина активизира процеса на регенерация, помага за обновяването на клетките на кожата, изглажда бръчките и намалява появата на нови.


Категория: Красота и Здраве

Град: София
бyтoн зa caйт

Информация за PIXY SPA CENTER

Pixy SPA Center предлага на своите клиенти уникални терапии за лице и тяло, които са ритуали на красотата. В Studio Pixy SPA ще имате уникалната възможност да съчетаете полезното с приятното. По време на процедурите за лице и тяло, ще попаднете сред непопвторима атмосфера от аромати, свещи, музика и още нещо. Натрупаният опит и високото качество на използваните препарати ни позволяват да гарантираме високо качество на услугите.

Все още няма добавени коментари.