Спорт развлечения хоби Красота и Здраве Авто-Мото За детето Туризъм-Хотели За бизнеса Обзавеждане за дома
Техника Курсове-Уроци Подаръци Оказион Козметика Бижута Часовници

ФОТОЕПИЛАЦИЯ PTF НА ЦЯЛ ИНТИМ ИЛИ СЕДАЛИЩЕ /ЖЕНИ/РАМЕНА ИЛИ КРЪСТ/МЪЖЕ/

Цена: 14.99 лв ИЗТЕКЛА
Стойност: 95.00лв
Отстъпка: 84%
Спестяваш: 80.01лв
Офертата е изтекла
??? купени ваучера
остават още 53 ваучера

Условия за ползване:

1.    Резервация на час на тел: 0893 718 728;

0879 103 128 

2.  Ако e направена резервация за използване на ваучера, но лицето не се яви  в уговорената дата и час, ваучерът става невалиден и заплатената сума се губи.

3.   Отлагането на предварително резервиран час е възможно, не повече от един път – един ден преди направената резервация. При повторно отлагане ваучерът става невалиден и заплатената сума се губи.

4.   Един човек може да закупи неограничен брой ваучери;

5.   Закупените от един човек ваучери могат да бъдат използвани и от други лица;

6.   Срок за предявяване на ваучерите: 04.04 - 04.11.2012г.

Адрес и контакт:

София, жк.Света Троица, булевард Тодор Александров бл.127Б

Телефон: 0893 718 728
Мобилен: 0879 103 128
E-mail: office@milanobeauty-bg.com
Уеб сайт: http://milanobeauty-bg.com/

Работно време:
Всеки ден:
10-21часа
ФОТОЕПИЛАЦИЯ PTF НА ЦЯЛ ИНТИМ ИЛИ СЕДАЛИЩЕ /ЖЕНИ/РАМЕНА ИЛИ КРЪСТ/МЪЖЕ/ ФОТОЕПИЛАЦИЯ PTF НА ЦЯЛ ИНТИМ ИЛИ СЕДАЛИЩЕ /ЖЕНИ/РАМЕНА ИЛИ КРЪСТ/МЪЖЕ/ ФОТОЕПИЛАЦИЯ PTF НА ЦЯЛ ИНТИМ ИЛИ СЕДАЛИЩЕ /ЖЕНИ/РАМЕНА ИЛИ КРЪСТ/МЪЖЕ/ФОТОЕПИЛАЦИЯ PTF НА ЦЯЛ ИНТИМ ИЛИ СЕДАЛИЩЕ /ЖЕНИ/РАМЕНА ИЛИ КРЪСТ/МЪЖЕ/ ОТ MILANO BEAUTY CENTER!

Фотоепилацията е най-съвременният и ефективен метод за трайно премахване на нежеланото окосмяване. Методът използва интензивна пулсова светлина, която се поглъща от меланина (пигментът, който оцветява космите и кожата) и се трансформира в топлина, която преминава през косъма и достига до неговия корен, където селективно се нагрява косменият фоликул и той бива отстранен, без това да уврежда кожата.

Фотоепилацията позволява да се третират различни типове окосмяване (от много светли до черни косми). Тя се прилага при кожи с различна степен на пигментиране (тен ). Подходяща е за прилагане върху всички части на тялото и лицето. Процедурата е напълно безболезнена, безопаснаи с гарантиран дълготраен ефект.

Център за красота Милано, разполага с най – съвременния апарат за фотоепилация работещ с PTF технология.

Не се допускат извършване на процедури при:

1.   Оперирани от рак и от сърце.

2.   Хора с проблеми и операции свързани със щитовидната жлеза.

3.   Бременни жени и жени с проблемни яйчници (без предварителна консултация с лекар)

4.   Епилептици.

5.   Некомпресиран диабет и хипертония.

За  постигане на дълготраен ефект за премахване на нежеланото окосмяване е необходимо да бъдат направени от 5 до 7 процедури. Броят на необходимите процедури се определя индивидуално, в зависимост от типа кожа и косъм на отделния човек. Процедурите се извършват през интевал от 25 до 30 дни.

За премахване на хормонално окосмяване  са необходими около 10 процедури.

Процедурата е ефективна при третиране на:

-       Косми по лицето;

-       Косми по тялото.

Процедурата е неефективна при третиране на:

-       Бели косми (поради липсата на меланин в тях);

-       При жени, по време на месечния им менструален цикъл.

Изисквания:

1)   Не се допуска излагане на слънце и солариум веднага след процедурата. 5 дни след процедура е желателно върху изложените на слънчева светлина участъци от кожата да бъде нанасян крем със слънцезащитен фактор.

2)   При извършване на процедурата е необходимо да има видим косъм.

ЦЕНТЪР ЗА КРАСОТА МИЛАНО ПРЕДЛАТА ДОПЪЛНИТЕЛНИ БОНУСИ ЗА ЗАКУПИЛИТЕ ВАУЧЕРИ:

До 20% отстъпка от цените на всички предлагани услуги – фризьорски услуги, козметчни процедури за лице, маникюр, коло маска, лечение на акне, пигментация, спукани капиляри, фотоподмладяване, кавитация, йонна детоксикация!Категория: Красота и Здраве

Град: София
бyтoн зa caйт

Информация за Център за красота Милано

В Център за красота Милано ще получите отлична грижа за Вашия външен вид с най-новите технологии и продукти в областта на козметика, фризьорството и маникюра.

Можете да се възползвате от широка гама услуги - фризьорски услуги, козметчни процедури за лице, терапии за коса и лице, масажи на лице и гръб, маникюр, ноктопластика, колa маска, лечение на акне, пигментация и спукани капиляри чрез фототерапия, фотоподмладяване, фотоепилация, кавитация и лимфодренажен масаж, йонна детоксикация и др.

Центърът разполага с най-модерната професионална апаратура за кавитация и лимфодренажен масаж, както и последно поколение апарат за фотоепилация и фототерапия чрез PTF технология. PTF технологията има големи предимства в сравнение с лазерната и IPL технологии. Тя дава по-добри ефекти и осигурява безопасно третиране на различни кожни проблеми, като отстранява болката и опасностите.

В областта на фризьорството, маникюра и козметиката Център за красота Милано, залага на качеството на професионалните продукти на Keune, Matrix, Alfaparf Milano,  CHI, Orly, Glory.

Доверете се на професионализма!

Все още няма добавени коментари.