Спорт развлечения хоби Красота и Здраве Авто-Мото За детето Туризъм-Хотели За бизнеса Обзавеждане за дома
Техника Курсове-Уроци Подаръци Оказион Козметика Бижута Часовници

BMI PROFESSOR - АПАРАТ ЗА ИЗМЕРВАНЕ НА МАЗНИНИТЕ В ОРГАНИЗМА + ПОДАРЪК 2 ФЛАКОНА ЗЕЛЕВА СУПА!

Цена: 61.90 лв ИЗТЕКЛА
Стойност: 128.90лв
Отстъпка: 52%
Спестяваш: 67.00лв
Офертата е изтекла
??? купени ваучера
остават още 2 ваучера

Условия за ползване:

1. След заявяване на ваучера е необходимо в рамките на три дни да заплатите неговата себестойност, по избрания от Вас метод за разплащане!
 
2. Един ваучер важи за 1 бр. BMI Professor + Подарък 2 флакона CabbageForte New по 42 капсули.
 
3. Валидност на ваучера 18.10.2013 - 18.11.2013г.
 
3. Един човек може да закупи до 5 ваучера. 
 
4. След закупване на ваучер, моля изпратете ваучера или номера му и сектретния му код , заедно с Вашето име, телефон за контакт и адрес за доставка на мейл contact.vitaforte@gmail.com.
 
5. Закупеният от Вас продукт ще получите чрез доставка с куриерска фирма в рамките на 24 ч. след отчитането на закупените ваучери в системата.
 
6. Доставката не е включена в цената на ваучера и е за сметка на клиента. (7.90 лева за цялата страна).

Адрес и контакт:

София 1111, п.к. 31

Телефон: 02/ 902 31 21
E-mail: contact.vitaforte@gmail.com
Уеб сайт: http://zeleva-supa.com/
групово пазаруване- 52% отстъпка за BMI Professor + Подарък 2 флакона CabbageForte New по 42 капсули - програма за прием близо месец и сваляне от 5 до 15 кг. от Вита Форте ЕООД групово пазаруване- 52% отстъпка за BMI Professor + Подарък 2 флакона CabbageForte New по 42 капсули - програма за прием близо месец и сваляне от 5 до 15 кг. от Вита Форте ЕООД групово пазаруване- 52% отстъпка за BMI Professor + Подарък 2 флакона CabbageForte New по 42 капсули - програма за прием близо месец и сваляне от 5 до 15 кг. от Вита Форте ЕООД групово пазаруване- 52% отстъпка за BMI Professor + Подарък 2 флакона CabbageForte New по 42 капсули - програма за прием близо месец и сваляне от 5 до 15 кг. от Вита Форте ЕООД групово пазаруване- 52% отстъпка за BMI Professor + Подарък 2 флакона CabbageForte New по 42 капсули - програма за прием близо месец и сваляне от 5 до 15 кг. от Вита Форте ЕООДИЗКЛЮЧИТЕЛНА ВЪЗМОЖНОСТ ДА РЕГУЛИРАТЕ ТЕГЛОТО СИ ОТ ВИТА ФОРТЕ! 

Вземете своя BMI Professor, малко чудо на технологията - дигитален апарат да измерване на мазнините в организма и получете БЕЗПЛАТНО 2 флакона от прочутата зелева супа - сега на капсули, CabbageForte New за да свалите 3, 5, 7 и повече килограма само за месец!
 
Офертата включва:
  • 1 бр.  BMI Professor + 2 флакона CabbageForte New по 42 капсули, с възможност да свалите от 5 до 10 кг. БЕЗПЛАТНО. Стойност на ваучера - 61,90 лв. вместо 128,90 лв. т.е спестявате 67,00 лв.
BMI Professor :
Вашият напълно безплатен домашен анализатор на BMI. Понятието - Индекс на телесна маса (Body mass index - BMI) е прост индекс на теглото за височина, който обикновено се използва за класифициране на наднорменото тегло и затлъстяването. Той се определя, като теглото в килограми се раздели на квадрата на височината в метри (kg/m2).
Определението на Световната Здравна Организация е:
  • BMI по-голям или равен на 25 - е наднормено тегло
  • BMI по-голям или равен на 30 - е затлъстяване.
BMI Professor e технология, съчетаваща най-висока степен на прецизност и сигурност. Бърз, точен елктронен апарат, предпочитан от фитнес и бодибилдинг трениращите. Лесен за употреба - височина, тегло, възраст,  пол и можете да следите ежедневно индекса на телесната маса - на вас и на членовете на вашето семейство.  
 
Защо безплатно? С CabbageForte New ще елиминирате неусетно желаните за сваляне килограми, а благодарение на BMI Professor ще се уверите, че изхвърляте вредните мазнини, а не смъквате от мускулната маса.
 
От векове зелевата супа е със сигурност най-известното и най-ефикасното средство за изтъняване на фигурата и забележете - с лечебен ефект. Най-известната американска водеща - Опра Уинфри използва зелевата супа, за да поддържа фигурата си (въпреки че има репутация на добре похапваща си дама). Тя дори написа бетселър на тази тема, наръчник за милиони американци. Защо безплатно?С CabbageForte New ще елиминирате неусетно желаните за сваляне килограми, а благодарение на BMI Professor ще се уверите, че изхвърляте вредните мазнини, а не смъквате от мускулната маса.
Благодарение на CabbageForte New - "капсулираната" зелева супа:
  • Тялото е почистено и детоксикирано
  • Елиминирате, както никога преди и не задържате течности
  • Вашия метаболизъм работи на 100%, консумацията на енергия е правилна, натрупаните мазнини унищожени
Опитайте цялата отслабваща мощ на зелевата супа най-накрая в една капсула!
 
Промоционалната цена на офертата е валидна само при закупуване на ваучер от Gepi.bg!  

Категория: Красота и Здраве

Град: София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Стара Загора, Благоевград, Сандански, Русе, Плевен, Хасково, Перник, Пазарджик, Враца, Сливен, Габрово, Добрич, Шумен
бyтoн зa caйт

Информация за Вита Форте ЕООД

Официален представител за Българие на CabbageForte New!
 
Вижте още на http://zeleva-supa.com/
 

Все още няма добавени коментари.