Спорт развлечения хоби Красота и Здраве Авто-Мото За детето Туризъм-Хотели За бизнеса Обзавеждане за дома
Техника Курсове-Уроци Подаръци Оказион Козметика Бижута Часовници

БЕЗ ПОВЕЧЕ УМОРА С МАГНИТНИТЕ НАКОЛЕНКИ НА Д-Р ЛИВАЙН С ПОДАРЪК – МАГНИТНА ЛЕНТА ЗА РЪКА!

Цена: 16.00 лв ИЗТЕКЛА
Стойност: 64.00лв
Отстъпка: 75%
Спестяваш: 48.00лв
Офертата е изтекла
??? купени ваучера

Условия за ползване:

  1. Валидност на ваучера: от 30.05.2012 до 30.06.2012г.
  2. След закупване на ваучер, моля изпратете номера и секретния код на Вашия ваучер с адреса за доставка на мейл technostore@abv.bg
  3. Преференциална цена на доставка: 4.20 лв до офис на Еконт до поискване и 5.20 лв до адрес на клиента. За гр. Русе продуктите могат да се получат и от магазина на ул. "Солун" 12 - сградата на БИЛА, магазин "AS SEEN ON TV"; работно време от понеделник до петък 10.30 - 13.00 и 15.30 - 18.30.
  4. Всеки може да закупи неограничен брой ваучери за себе си или като подарък.
  5. След закупуването на ваучер, той не може да бъде заменян, анулиран или използван повторно

Адрес и контакт:

Русе, улица Акад. Михаил Арнаудов 2

Мобилен: 0898558716
E-mail: technostore@abv.bg
Уеб сайт: http://www.technostore777.com/

Работно време:
Понеделник до петък:
10.30 - 13.00 и 15.30 - 18.30
БЕЗ ПОВЕЧЕ УМОРА С МАГНИТНИТЕ НАКОЛЕНКИ НА  Д-Р ЛИВАЙН С ПОДАРЪК – МАГНИТНА ЛЕНТА ЗА РЪКА! БЕЗ ПОВЕЧЕ УМОРА С МАГНИТНИТЕ НАКОЛЕНКИ НА  Д-Р ЛИВАЙН С ПОДАРЪК – МАГНИТНА ЛЕНТА ЗА РЪКА!БЕЗ ПОВЕЧЕ УМОРА С МАГНИТНИТЕ НАКОЛЕНКИ НА Д-Р ЛИВАЙН С ПОДАРЪК – МАГНИТНА ЛЕНТА ЗА РЪКА!

Освободете се от болките в ставите и колената - отново жизнени и енергичниМагнитните наколенки на д-р Ливайн ще ви помогнат да се освободите от болките в ставите и колената, лесно приспособими, незабележими по дрехите, те ще възвърнат вашата активност: Съдържат магнитна лента, която се поставя под коляното и облекчава болките в ставите и колената.Поставени в специална кожена калъфка, те са напълно приспособими към коляното и не се забелязват под дрехите.С магнитните наколенки ще възвърнете физическата си активност и отново ще се движите свободноКак действат Магнитните наколенки на д-р Ливайн ? Магнитна терапия – тя е известна от древността и има доказано облекчаващо действие при болки в ставите и колената, предизвикани от шипове, артроза и артрити.Магнитните наколенки плътно прилепват под капачката на коляното и му оказват удобна опора.Меката кожена калъфка на наколенките създава комфорт и е напълно незабележима под дрехитеМожете да носите наколенките по всяко време и навсякъде, когато сте в движение.Получавате и магнитна гривна за ръка, която ще облекчи и болките в китката.

Комплекта включва:

  • Две наколенки в черен цвят и подарък - магнитна лента за ръка.

Категория: Подаръци

Град: София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Стара Загора, Благоевград, Сандански, Русе, Плевен, Хасково
бyтoн зa caйт

Информация за Техно Стор ООД

Всички продукти са доставени от продавача от страни от Азия и ЕС директно, без участие на посредници и дистрибутори.Електроуредите се предлагат с 12 месечен гаранционен срок и осигурена гаранционна и извънгаранционна поддръжка

Все още няма добавени коментари.