Спорт развлечения хоби Красота и Здраве Авто-Мото За детето Туризъм-Хотели За бизнеса Обзавеждане за дома
Техника Курсове-Уроци Подаръци Оказион Козметика Бижута Часовници

АРОМАМАСАЖ НА ЦЯЛО ТЯЛО + САУНА И РЕЛАКС ЗОНА ОТ PIXY SPA CENTER!

Цена: 16.00 лв ИЗТЕКЛА
Стойност: 45.00лв
Отстъпка: 64%
Спестяваш: 29.00лв
Офертата е изтекла
??? купени ваучера

Условия за ползване:

1.  След заявяване на ваучера е необходимо в рамките на три дни да заплатите неговата себестойност, по избрания от Вас метод за разплащане! 

2. Ваучера важи за аромамасаж на цяло тяло + сауна и релакс зона
 
3. Резервация на час - 3 дни предварително на тел: 0879 131 945    
 
4.  Ако e направена резервация за използване на ваучера, но лицето не се яви  в уговорената дата и час, ваучерът става невалиден и заплатената сума се губи.
 
5.  Отлагането на предварително резервиран час е възможно, не повече от един път – 24 часа преди направената резервация. При повторно отлагане ваучерът става невалиден и заплатената сума се губи.
 
6.  Един човек може да закупи неограничен брой ваучери;
 
7.  Закупените от един човек ваучери могат да бъдат използвани и от други лица;
 
8.  Срок за предявяване на ваучерите: 20.02 - 20.04.2013г.
 
9. Задължително е представянето на разпечатан ваучер при посещение.

Адрес и контакт:

София, жк. Хиподрума, площад Ручей ул. Григор Начевич 11 (вход от към ул. Церова гора)

Мобилен: 0879 131 945
E-mail: pixystudio@abv.bg
Уеб сайт: http://pixystudio.tk

Работно време:
Всеки ден:
10:00 - 20:00 часа
групово пазаруване- 64% отстъпка за арома масаж на цяло тяло с етерично масло по избор на клиента + сауна и релакс зона от Пикси Спа Център София групово пазаруване- 64% отстъпка за арома масаж на цяло тяло с етерично масло по избор на клиента + сауна и релакс зона от Пикси Спа Център СофияПРЕМАХНЕТЕ УМОРАТА! ЗАРЕДЕТЕ СЕ С ПОЛОЖИТЕЛНА ЕНЕРГИЯ СРЕД АРОМАТНИ СВЕЩИ И РЕЛАКСИРАЩА МУЗИКА!

Отървете се стреса и напрежението, от умората и болката с неустоимата оферта на PIXY SPA CENTER!
 
Офертата включва: 
  • Аромамасаж масаж на цяло тяло с етерично масло по избор на клиента - продължителност 60 мин.
  • Неограничен достъп за ползване на сауна и релакс зона.
Умората, напрежението, ежедневния стрес, натоварения работен график и битовите грижи отслабват възстановителните и защитни сили на организма и го предразполагат към заболявания и повишена чувствителност.
 
Аромамасажът или както често популярно се нарича ароматерапията е древно лечебно изкуство, което въздейства не само на физическо, но и на енергийно ниво. Той премахва сякаш с магическа пръчка негативните въздействия на околния свят.
 
Арoма масажът е лечебен метод, при който се използват естествени етерични масла за медицински и козметични цели, а също и за въздействие върху психологичните състояния. Ароматите помагат за запазване на жизнената енергия на организма и повишаване на тонуса, като повлияват кръвообращението и успокояват сетивата. Чрез арома масажа въвеждането на етеричните масла в организма се извършва през кожата, чрез определени масажни похвати. Етеричните масла имат ухание и притежават уникалната способност да проникват през кожата. Това им свойство, съчетано с антисептичните, тонизиращи, психотерапевтични и други специфични свойства на маслата ги прави неоценими помощници в борбата срещу неразположенията и болестните състояния.
 
Разпуснете след напрегнатия ден с офертата на PIXY SPA CENTER!

Категория: Красота и Здраве

Град: София, Перник
бyтoн зa caйт

Информация за PIXY SPA CENTER

Pixy SPA Center предлага на своите клиенти уникални терапии за лице и тяло, които са ритуали на красотата. В Studio Pixy SPA ще имате уникалната възможност да съчетаете полезното с приятното. По време на процедурите за лице и тяло, ще попаднете сред непопвторима атмосфера от аромати, свещи, музика и още нещо. Натрупаният опит и високото качество на използваните препарати ни позволяват да гарантираме високо качество на услугите.

 

Все още няма добавени коментари.