Спорт развлечения хоби Красота и Здраве Авто-Мото За детето Туризъм-Хотели За бизнеса Обзавеждане за дома
Техника Курсове-Уроци Подаръци Оказион Козметика Бижута Часовници

АНТИЦЕЛУЛИТЕН МАСАЖ,ЛЕЧЕБЕН МАСАЖ С МЕД ИЛИ ЦЕЛУТРОН ВИЕ ИЗБЕРЕТЕ !

Цена: 9.00 лв ИЗТЕКЛА
Стойност: 19.00лв
Отстъпка: 53%
Спестяваш: 10.00лв
Офертата е изтекла
??? купени ваучера
остават още 97 ваучера

Условия за ползване:

1. След заявяване на ваучера е необходимо в рамките на три дни да заплатите неговата себестойност, по избрания от Вас метод за разплащане!

2. Един ваучер важи за антицелулитен масаж на цяло тяло,лечебен масаж на гръб с мед или целутрон на цяла тяло по избор.
 
3. Необходима е предварителна резервация на телефони: 0896 154 545, 0888 872 690  и  0898 860 199
 
4. Отлагането на резервиран час е възможно 24 часа преди резервацията.           
 
5. Един човек може да закупи неограничен брой ваучери.
 
6.Закупените от един човек ваучери могат да бъдат използвани и от други лица
 
7.Валидност на ваучерите 07.04 - 07.06.2013 г.

Адрес и контакт:

София, Константин Величков 15 на ъгъла с ул.Цар Симеон

Телефон: 0896 154 545
Мобилен: 0898 860 199
E-mail: monica_8907@abv.bg
Уеб сайт: http://www.facebook.com/pages/%D0%A1%D0%B0%D0%BB%D0%BE%D0%BD-%D0%B7%D0%B0-%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%81%D0%BE%D1%82%D0%B0-Flowers/167183383426461?fref=ts

Работно време:
Понеделник - Петък
9:30 - 20:00 часа
Събота и Неделя
10:30 - 18:30 часа
групово пазаруване- 53% отстъпка за антицелулитен масаж на цяло тяло,лечебен масаж на гръб с мед или целутрон от салон за красота Flowers София! групово пазаруване- 53% отстъпка за антицелулитен масаж на цяло тяло,лечебен масаж на гръб с мед или целутрон от салон за красота Flowers София! групово пазаруване- 53% отстъпка за антицелулитен масаж на цяло тяло,лечебен масаж на гръб с мед или целутрон от салон за красота Flowers София!САЛОН ЗА КРАСОТА FLOWERS ЩЕ СЕ ПОГРИЖИ ЗА ВАШИЯ ПЕРФЕКТЕН ТОНУС И СТРОЙНА ФИГУРА!

Погрижете се за своето здраве и перфектна фигура с офертата на Салон за красота Flowers за Антицелулитен масаж, лечебен масаж с мед или целутрон.

Офертата включва избор на един от вариантите:

Вариант 1 - Целутрон на цяло тяло със затоплящ антицелулитен гел - продължителност 30 минути - за 9.00 лв. вместо 19.00 лв.

Целутрона е уред, с който се предизвиква свиване и отпускане на мускула, което се равнява на натоварване във фитнес зала. При него обаче се избягват всички рискове от натоварване на сърдечно-съдовата система, опорно-двигателния апарат и дихателната система. процедурата с целутрон не крие риск от получаване на мускулна треска, защото уредът има програма, неутрализираща болката в мускула. Процедурата изчиства токсините натрупани в тъканта, постига бърз видим ефект при разграждане на мастните депа, стяга мускулите и моделира стегнат силует.

Вариант 2 -  Антицелулитен масаж на цяло тяло  - продължителност 40 минути - за 12.50 лв. вместо 26.00 лв.

Антицелулитният масаж има за цел премахването на целулита, известен още и като "портокалова кожа". Целулитът представлява натрупване на отпадъчни продукти като вода и мазнина в подкожния клетъчен слой. Появява се най-вече в областта на седалището, бедрата и корема. Един от най-ефективните методи за неговото третиране е мануалният антицелулитен масаж. При него проблемните зони се третират с натурални екстракти и етерични масла, които имат благоприятно въздействие при разграждането на мазнините и стягането на кожата. Антицелулитният масаж има моделиращо действие, засилва циркулацията на кръвта в третираните зони, като така по естествен начин се премахват натрупаните токсини, за да може кожата да бъде еластична и гладка.

Вариант 3 -  Лечебен масаж на гръб с мед  - продължителност 30 минути - за 12.50 лв. вместо 45.00 лв.

Медения масаж е метод, при който въздействието на масажните похвати и мощният биологичен ефект на чистия пчелен мед взаимно се допълват и усилват. Резултата е засилване на лимфо- и кръвообращението на обработваните участъци от тялото, освобождаване на натрупалите се през годините шлаки и изгаряне на мастните клетки. Масажа интензивно почиства кожата като пилинг. Чрез специални отлепящи техники, се олющва повърхностния слой на кожата, отварят се порите и се улеснява дишането й. Това дава възможност на пчелния мед да проникне дълбоко в тъканите и да въздейства чрез своя уникален биологичен състав върху целия организъм.


Категория: Красота и Здраве

Град: София
бyтoн зa caйт

Информация за „МОНСИ ”ЕООД - Салон за красота Flowers

В Салон за красота Flowers отделяме специално внимание на всеки клиент.При нас ще получите професионални съвети за Вашия перфектен външен вид.Съвместно  с нашите дългогодишни партньори от CHRISTIAN OF ROMA,ALFAPARF MILANO,BES,KEUNE и др. помогнахме на  много наши клиенти да преоткрият красотата в себе си.

Предлагаме процедури като:

Гореща ножица
удължаване на коса
различни видове прически
маникюр
педикюр
ноктопластика
Козметични процедури за лице и тяло
целутрон
различни видове терапии за лице
радиочестотен лифтинг
пробиване на уши и др.

Все още няма добавени коментари.