Спорт развлечения хоби Красота и Здраве Авто-Мото За детето Туризъм-Хотели За бизнеса Обзавеждане за дома
Техника Курсове-Уроци Подаръци Оказион Козметика Бижута Часовници

АНГЕЛСКО ЛИЦЕ! ПОЧИСТВАНЕ НА ЛИЦЕ С УЛТРАЗВУК + АМПУЛА

Цена: 13.99 лв ИЗТЕКЛА
Стойност: 42.00лв
Отстъпка: 67%
Спестяваш: 28.01лв
Офертата е изтекла
??? купени ваучера

Условия за ползване:

1.    Резервация на час на тел: 0893 718 728; 0879 103 128;

2.    Ако e направена резервация за използване на ваучера, но лицето не се яви  в уговорената дата и час, ваучерът става невалиден и заплатената сума се губи.

3.    Отлагането на предварително резервиран час е възможно, не повече от един път – един ден преди направената резервация. При повторно отлагане ваучерът става невалиден и заплатената сума се губи.

4.    Един човек може да закупи неограниченброй ваучери;

5.    Закупените от един човек ваучери могат да бъдат използвани и от други лица;

6.    Срок за предявяване на ваучерите: 15.03.2012г. до 15.04.2012г.

Адрес и контакт:

София, жк.Света Троица, булевард Тодор Александров бл.127Б

Телефон: 0893 718 728
Мобилен: 0879 103 128
E-mail: office@milanobeauty-bg.com
Уеб сайт: http://milanobeauty-bg.com/

Работно време:
Всеки ден:
10-21 часа
АНГЕЛСКО ЛИЦЕ! ПОЧИСТВАНЕ НА ЛИЦЕ С УЛТРАЗВУК АНГЕЛСКО ЛИЦЕ! ПОЧИСТВАНЕ НА ЛИЦЕ С УЛТРАЗВУК АНГЕЛСКО ЛИЦЕ! ПОЧИСТВАНЕ НА ЛИЦЕ С УЛТРАЗВУКЗа да възвърнете блясъка и чистотата на лицето си, за да имате кожа по-нежна и по-гладка от кадифе, за да усетите комфорт и самочувствие - доверете се на професионалните грижи на специалистите от Център за красота “Милано”

Голям процент от проблемите с кожата на лицето – включително пъпките и разширените пори – са последица от непочиствана или неправилно почиствана кожа. Това прави козметичната процедура “Почистване на лице” препоръчителна за всяка жена и всеки мъж, за всеки тип кожа и всяка възраст.

Тайната на здравата и красива кожа на лицето се състои в правилното му почистване. Почистването на кожата на лицето, помага за премахването на стари клетки, мръсотия, прах, остатъци от грим и бактерии, отпушва порите и позволява на кожата да диша свободно. Честотата и интензивността на почистването влияят върху текстурата, еластичността и здравето на кожата.

Процедурата “Почистване на лице” се прилага при наличие на черни точки (комедони), бели зрънца (милиуми) и широки пори.

Процедурата се извършва с професионална козметика “Glory”

Процедурата включва

·  Диагностика и определяне на типа кожа.

·  Хигиенно почистване на кожата.

·  Вапозон.

·  Екстракция на комедони.

·  Поставяне на ампула с ултразвук според типа кожа.

·  Дарсонвал.

·  Терапия с маска според типа кожа.

·  Нанасяне на крем.

Процедурата е безболезнена, приятна и без нежелани ефекти!

Ефекта е чиста, здрава и сияеща кожа, с равномерен тен и без комедони!


ЦЕНТЪР ЗА КРАСОТА МИЛАНО ПРЕДЛАТА ДОПЪЛНИТЕЛНИ БОНУСИ ЗА ЗАКУПИЛИТЕ ВАУЧЕРИ:

 

До 25% отстъпка от цените на всички предлагани услуги – фризьорски услуги, козметични процедури за лице, маникюр, коло маска, лечение на акне, пигментация, спукани капиляри, фотоподмладяване, фотоепилация, кавитация, йонна детоксикация.


Категория: Красота и Здраве

Град: София
бyтoн зa caйт

Информация за Център за красота Милано

В Център за красота Милано ще получите отлична грижа за Вашия външен вид с най-новите технологии и продукти в областта на козметика, фризьорството и маникюра.

Можете да се възползвате от широка гама услуги - фризьорски услуги, козметчни процедури за лице, терапии за коса и лице, масажи на лице и гръб, маникюр, ноктопластика, колa маска, лечение на акне, пигментация и спукани капиляри чрез фототерапия, фотоподмладяване, фотоепилация, кавитация и лимфодренажен масаж, йонна детоксикация и др.

Центърът разполага с най-модерната професионална апаратура за кавитация и лимфодренажен масаж, както и последно поколение апарат за фотоепилация и фототерапия чрез PTF технология. PTF технологията има големи предимства в сравнение с лазерната и IPL технологии. Тя дава по-добри ефекти и осигурява безопасно третиране на различни кожни проблеми, като отстранява болката и опасностите.

В областта на фризьорството, маникюра и козметиката Център за красота Милано, залага на качеството на професионалните продукти на Keune, Matrix, Alfaparf Milano,  CHI, Orly, Glory.

Доверете се на професионализма!

Все още няма добавени коментари.