Спорт развлечения хоби Красота и Здраве Авто-Мото За детето Туризъм-Хотели За бизнеса Обзавеждане за дома
Техника Курсове-Уроци Подаръци Оказион Козметика Бижута Часовници

АМУЛЕТИ РЪЧНА ИЗРАБОТКА С ПОЛУСКЪПОЦЕНЕН КАМЪК И СРЕБЪРЕН ОБКОВ!

Цена: 19.99 лв ИЗТЕКЛА
Стойност: 50.00лв
Отстъпка: 60%
Спестяваш: 30.01лв
Офертата е изтекла
??? купени ваучера

Условия за ползване:

1. След заявяване на ваучера е необходимо в рамките на три дни да заплатите неговата себестойност, по избрания от Вас метод за разплащане! 

2. Един ваучер важи за Полускупоценен камък със сребърен обков и кожена верижка + Красива подаръчна кутийка.
 
3. Можете да получите закупените от вас амулети на място в офиса на фирмата на адрес гр. София, ж.к. Красно село, ул. Хубча 4, с предварително уговаряне на час на телефон 0876 94 36 46 или чрез доставка с куриерска фирма Еконт за сметка на получателя.
 
4. Валидност на ваучерите от 03-12-2012 до 03-01-2013
 
5. Едно лице може да закупи неограничен брой ваучери
 
6. Задължително е представянето на разпечатан ваучер при посещение в офиса или изпращане на сканиран ваучер на e-mail: office_stiksbg@mail.bg при доставка с куриер;

Адрес и контакт:

София, жк Красно село, улица Хубча 4

Мобилен: 0876 94 36 46
E-mail: office_stiksbg@mail.bg
Уеб сайт: http://stiks-bg.com

Работно време:
Понеделник - Петък:
8:00 - 19:00 часа
Събота: 8:00 - 16:00 часа
групово пазаруване- 60% отстъпка за ръчно изработен амулет с полускъпоценен камък и сребърен обков, на кожена верижка + подаръчна кутийка от Стикс Силвър София групово пазаруване- 60% отстъпка за ръчно изработен амулет с полускъпоценен камък и сребърен обков, на кожена верижка + подаръчна кутийка от Стикс Силвър София групово пазаруване- 60% отстъпка за ръчно изработен амулет с полускъпоценен камък и сребърен обков, на кожена верижка + подаръчна кутийка от Стикс Силвър София групово пазаруване- 60% отстъпка за ръчно изработен амулет с полускъпоценен камък и сребърен обков, на кожена верижка + подаръчна кутийка от Стикс Силвър София групово пазаруване- 60% отстъпка за ръчно изработен амулет с полускъпоценен камък и сребърен обков, на кожена верижка + подаръчна кутийка от Стикс Силвър София групово пазаруване- 60% отстъпка за ръчно изработен амулет с полускъпоценен камък и сребърен обков, на кожена верижка + подаръчна кутийка от Стикс Силвър София групово пазаруване- 60% отстъпка за ръчно изработен амулет с полускъпоценен камък и сребърен обков, на кожена верижка + подаръчна кутийка от Стикс Силвър София групово пазаруване- 60% отстъпка за ръчно изработен амулет с полускъпоценен камък и сребърен обков, на кожена верижка + подаръчна кутийка от Стикс Силвър София групово пазаруване- 60% отстъпка за ръчно изработен амулет с полускъпоценен камък и сребърен обков, на кожена верижка + подаръчна кутийка от Стикс Силвър София групово пазаруване- 60% отстъпка за ръчно изработен амулет с полускъпоценен камък и сребърен обков, на кожена верижка + подаръчна кутийка от Стикс Силвър София групово пазаруване- 60% отстъпка за ръчно изработен амулет с полускъпоценен камък и сребърен обков, на кожена верижка + подаръчна кутийка от Стикс Силвър СофияУНИКАЛЕН ПОДАРЪК ЗА ПРЕДСТОЯЩИТЕ ПРАЗНИЦИ ОТ СТИКС СИЛВЪР! 

АМУЛЕТИ ЗА ЗДРАВЕ И ЛЮБОВ, ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ!

Всеки човек има нужда от здраве и късмет, от щастие, любов и успехи! Всеки има нужда да закриля и да бъде закилян! Амулетите, наричани още Талисмани са познати на почти всички древни религии, както и на традиционните култури. Вярва се, че те отблъскват вредните влияния и закрилят носещия ги от всички зли сили!

Чудотворното действие на минералите и полускъпоценните камъни в различни сегменти от човешкия живот е било известно още на учените в древен Египет. Днес това е потвърдено и от съвременната наука. Направете уникален подарък за предстоящите празници на себе си или на любим за Вас човек с офертата на СТИКС СИЛВЪР!

Офертата включва: 

 • Полускупоценен камък със сребърен обков;
 • Кожена верижка;
 • Красива подаръчна кутийка.

Видове амулети от които можете да изберете:

Амулет за щастие в любовта! Чувствате, че любимият човек не показва достатъчна загриженост към Вас? Не Ви обгрижва както в началото на връзката? Невероятната комбинация на хризокол и сребро ще направи любовта на партньора Ви пламенна, както в началото.

Амулет против пушене! Суха кашлица, грозен застоял тютюнев аромат в стаята, задимена коса и целувки с вкус на пепелник… Всичко това може да е минало за Вас и хората около Вас. Достатъчно е няколко месеца да носите този амулет с тюркоаз и благодарение на него ще намалите броя на цигарите, които пушите. Докато един ден не си кажете – пушенето за мен е минало! Запазете здравето си, а и семейния бюджет!

Амулет против алкохол! Вашият мъж, приятел или син все по-често бяга от действителността и проблемите като намира утешение в алкохола? От гледането в дъното на чашата не забелязва, че Вие страдате, а той става все по-зависим? Помогнете му! Под действието на амазонита ще стане човек, който умерено се наслаждава на всичко, което животът предлага.

Амулет за късмет. Тото, бинго, лотария, казино, залагания, телефонни игри - и винаги нищо или почти нищо. И чувате как колега или съсед е спечелил няколко хиляди.. Този амулет с аметист ще направи от вас късметлия, който ще каже на близки и приятели: „Днес аз черпя, имам добра причина за това!“

Амулет за успех в интимните отношения. Струва Ви се, че вече не сте добър в леглото както преди? Това го забелязва и партньорът ви и любов правите все по-рядко. От началото беше всеки ден, на всеки два дни, веднъж на седмица, на месец.. С благотворното действие на полускъпоценния камък цитрин ще се чувствате завладяващи и секси и ще бъдете в състояние да отговорите на всички предизвикателства на интимния си партньор.

Амулет за защита от уроки и черна магия! Много от нас вярват, че съществуват зли хора, с лоша енергия, които урочасват само с поглед. Спрете ги! Не чакайте нечия омраза, ревност или завист да развалят вашето щастие. Тигровото око ще направи стена между Вас и заобикалящата Ви злоба, дори черни магове ще останат безсилни пред вашата защита.

Амулет за щастие в брака и семейството. Брачният партньор е мързелив, децата непослушни, струва Ви се, че вашите сънища за щастливо семейство и семеен уют се превръщат в кошмар? Авантюринът ще Ви помогне винаги да реагирате на време на всичко случващо се в семейството Ви адекватно, когато е нужно да сте мили и нежни или пък строги и решителни.

Амулет за здраве и млад организъм. Ако в последно време се чувствате изтощен, този амулет с природното си действие, породено от хематита ще Ви помогне отново да сте свеж и жизнен. Ще Ви защити от негативни външни влияния и ще Ви пази от болести на кръвообръщението (левкемия, малокръвие, спира кървенето, регенерира клетките на организма). Предлага жизнена радост.

Амулет за успех в работата! Шефът Ви гледа напреки, чули сте, че вашите колегите Ви клюкарят, на работа Ви се случват всякакви нещастия, всеки втори месец получавате наказателни точки, във фирмата се шушука, че ще има съкращения.. На вас Ви трябва този амулет! Халцедонът (ахат) ще Ви помогне да бъдете по-уверени в себе си, хората ще започнат да забелязват истински качества, ще бъдете оценявани и поощрявани с бонуси и повишения.

Амулет за първата любовна среща! По случай първото излизане с любимия човек, вземете този амулет с Вас. Благотворното действие на полускъпоценния камък – розов кварц ще Ви помогне да сте спокойни, привлекателни и обаятелни.

Амулет за прочистване на организма и сваляне на излишните килограми! Амулет с малахит. Този камък действа много силно – прочиства кръвоносните съдове и органите и регулира метаболизма. Доказано е, че носенето на полускъпоценния камък малахит подобрява ефективността на всички диети.


Категория: Подаръци

Град: София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Стара Загора, Благоевград, Сандански, Русе, Плевен, Хасково, Перник, Пазарджик, Враца, Сливен
бyтoн зa caйт

Информация за СТИКС СИЛВЪР 2 ЕООД

СТИКС СИЛВЪР е млада компания създадена през 2010 г., чиято мисия е да предлага продукти с главна цел да помагат на хората да се грижат за тяхното здраве. Продуктите, предлагани от СТИКС СИЛВЪР се внасят от няколко страни и всички те са сертифицирани за продажба в Европейския съюз.

Все още няма добавени коментари.