Samsung изпревари Apple по продажби през последните 3 години!

Samsung изпревари Apple по продажби през последните 3 години! Samsung Electronics обяви, че световните продажби на тяхната серия смартфони Galaxy S са надскочили 100 милиона бройки, откакто моделът беше пуснат за първи път преди по-малко от три години. Южнокорейската компания обяви днес, че е продала над 25 милиона смартфона Galaxy S, 40 милиона от модела Galaxy S II и 41 милиона Galaxy S III през последните три години. Samsung пусна първия си модел Galaxy S в края на май 2010 г., в опит да настигне Apple, които определяха пазара с техния iPhone. Серията Galaxy S постигна ключовите 100 милиона... още »

Apple iPhone 5 vs Samsung GALAXY Note II

1.По-добър екран за видео С iPhone 5, Apple увеличиха размера на дисплея на iPhone и той стана 4 инча. И докато това е значително подобрение, размерът на дисплея на iPhone 5 все още не е най-добрият вариант за гледане на съдържание като филми, телевизионни предавания и клипове, и отстъпва по този показател в сравнение с размера на екрана на Galaxy Note 2.   Samsung Galaxy Note 2 е с 5,5-инчов HD дисплей, който разполага със съотношение 16:9 (същото като при iPhone 5), което означава, че ще поддържа широкоекранно  съдържание и ще е идеален за гледане на видео по... още »

ОЩЕ ЕДНА ЕКСТРА ЗА КЛИЕНТИТЕ НА GEPI.BG - CASHTERMINAL

Уважаеми клиенти от днес вече може да заплащате своите ваучери и през системата на   CASHTERMINAL , ако не сте запознати с работата на тези устройства натиснете тук Местата на, които можете да намерите терминал вижте от тук Gepi.bg Ви пожелава приятно пазаруване! още »

Gepi.bg вече и в Digg.com

  Днес Gepi.bg се присъединява към обществото на Digg.com. Там, както и във страницата ни на Facebook ще намерите всички новини относно наши оферти и събития. Kакво точно е Digg.com? Digg (на български изкопай) е  социална мрежа  за новини, чиято идея е да предостави на хората възможност да откриват и споделят съдържание отнякъде в интернет, чрез публикуване на връзки към новини, както и гласуването и коментирането им. Гласуването на връзки нагоре и надолу, е основна функция на сайта и носи неговото име, съответно „изкопай“ и... още »